Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019

Να σάς εξομολογηθώ κάτι;


12 χρόνια έχω ανηρτημένη στο ιστολόγιό σας / ιστολόγιό μας αυτή την φωτογραφία, με έναν Στρατιωτικό Ιερέα να τελή - ίσως - το Μυστήριο τού Ευχελαίου σε Αξιωματικούς και Οπλίτες κάποιας Μονάδος μας. Την έχουν δη ΟΛΟΙ οι Έλληνες και οι Ελληνίδες στην Πατριωτική μπλογκόσφαιρα, σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Όταν λέμε όλοι, εννοούμε Ο Λ Ο Ι !!! Διαφωνεί κάποιος ή κάποια; Δεν νομίζω.

Ε, λοιπόν...

Την περασμένη Τρίτη, συγκλονίστηκα.
Χθες, εδάκρυσα.

Να σάς πω κάτι; Εν τέλει, είμαι πεπεισμένος γι' αυτό που λέει ο Τώνης Βαβάτσικος:Κάποιον ρόλο διαδραματίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ σ' αυτόν εδώ τον βίο. Κάτι έχει για όλους μας η Πρόνοια τού Θεού…
Ακόμη και τα Κ Τ Η Ν Ω Δ Η ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ που υπέστην από τον Αντιστράτηγο τής ΕΛ.ΑΣ. Ιωάννη Ραχωβίτσα από το 2011 μέχρι το 2016, τώρα πια, πιστεύω πως ήταν μία δοκιμασία μου για κάποιον ανώτερο σκοπό στο μέλλον.
Δεν τού κρατώ καμμία κακία τού Ραχωβίτσα.
Ούτε εκείνου, ούτε τής ψυχοπαθούς πληροφοριοδότου του, τής ολγίτσας (με το μικροσκοπικό «ο»). Άλλωστε, τους έχω πη πολλάκις ότι... («κλικ» εδώ).
Πίστη, Καρτερία κι Ευψυχία χρειάζεται...
Τίποτε άλλο...

Eυχαριστώ το ιστολόγιο "SCRIPTA MANENT" για την ηθική συμπαράσταση και τον λόγο τον καλό, εδώ.
Ευχαριστώ αδελφέ. Καταλαβαίνεις πολλά.
Ας είναι καλά - πρώτα απ' όλους - ο Στάθης Παλαιολόγος τού "Press-gr", εδώ, καθώς και τα παιδιά τού "Secret Real Truth", διότι δεν τους ξεφεύγει τίποτα.

Διηνέκης