Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Όλοι αρχίζουν να καταλαβαίνουν πλέον ότι, ο Σαμαράς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ. Πάσχει από βαρειά κατάθλιψη ο άνθρωπος. Έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Στην υποβολή ενός παράδοξου αιτήματος προχώρησε ο Α.Σαμαράς προς τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάν Αλίγιεφ, στην κατ' ιδίαν συνάντηση που είχαν στο προεδρικό μέγαρο στην πρωτεύουσα, Μπακού ζητώντας του "επιπλέον παροχή αζέρικου φυσικού αερίου στη χώρα μας, σε περίπτωση διακοπής της τροφοδοσίας, λόγω της κρίσης στην Ουκρανία"!  Εννοώντας φυσικά τον προσεχή χειμώνα...
Εδώ έχουμε τρία κενά λογικής. 
Πρώτον δεν υπάρχει ροή αζερικού φυσικού αερίου προς την Ελλαδα και είναι άγνωστο αν θα υπάρξει ποτέ (αφού ο ΤΑΡ έχει "κολλήσει" για πολλούς και διάφορους λόγους)
Δεύτερον, ο ΤΑΡ και να κατασκευαστεί...

Η συνέχεια  εδώ

Θες και σχόλιο, ρε Αντώνη;
Ο τίτλος τα λέει όλα.
Το διαψεύδεις;
Η Ελλάδα, ρε προδότη, κυβερνιέται από έναν φαρμακο-εξαρτώμενο; Από έναν παλάβρα;
Οι Έλληνες από ένα “πρεζάκι” της...

Η συνέχεια  εδώ

Κατάθλιψη

Στην καθημερινή ζωή με τον όρο κατάθλιψη εννοούμε μια κατάσταση θλίψης και μελαγχολίας, αυτό συνήθως είναι παροδικό και μάλλον οφείλεται σε κάτι σχετικά ασήμαντο και επουσιώδες. Η κατάθλιψη διαφέρει από την Κλινική Κατάθλιψη η οποία χαρακτηρίζεται από συμπτώματα που διαρκούν πάνω από δύο εβδομάδες και είναι τόσο σοβαρά ώστε να επεμβαίνουν στην καθημερινότητα ενός ατόμου.
Στην ψυχιατρική ο όρος κατάθλιψη μπορεί επίσης να έχει αυτή τη σημασία αλλά συνήθως αναφέρεται σε μία...

Η συνέχεια  εδώ