Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Πέθανε σε ηλικία 95 ετών, ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος. Επειδή ΔΕΝ θα σάς το πη ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος, σάς πληροφορώ ότι, ο ένας εκ των δύο υιών του, διετέλεσε ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ !!! Ο εκλιπών βλέπετε, ήτο νυμφευμένος με κυρία ιουδαϊκού θρησκεύματος, η οποία διετέλεσε και Πρόεδρος τής Ενώσεως Γυναικών Ελλάδος !!! Έτσι, για να γνωρίζετε το ποιοι ακριβώς σάς κυβέρνησαν και το ποιοι σάς κυβερνούν... Ο ίδιος, διετέλεσε Συνταγματάρχης τού Μηχανικού (στον Ελληνικό Στρατό) υπουργός Εξωτερικών και Εθνικής Αμύνης, καθώς και αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως, επί πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου... Ο αξιωματικός υιός του, διετέλεσε ΚΑΙ βουλευτής τού ΠΑΣΟΚ !!! Εντάξει «μαλάκα Τάκη»;


Μια ιστορική μορφή των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου, ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, πέθανε σήμερα το πρωί σε ηλικία 95 ετών.

Ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος είχε αναπτύξει έντονη αντιδικτατορική δράση, είχε φυλακιστεί στη Γυάρο, ενώ υπήρξε αρχηγός του ΠΑΚ στην Ελλάδα. Διετέλεσε αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, υπουργός Εξωτερικών και υπουργός Άμυνας.

Γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1919 στο Ψάρι Μεσσηνίας, προερχόμενος από...

Η συνέχεια  εδώ