Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Ως πότε θα σκύβης το κεφάλι ρε ραγιά;


Ένοχη σιωπή τηρεί η Τουρκία στο ζήτημα της πτώσης (;) του δικινητήριου αεροσκάφος Diamond DA42 σε απόσταση μερικών μιλίων από την τουρκική φρεγάτα «TCG Gelibolu» (F-493) που βρίσκονταν παράνομα εντός της Κυπριακής ΑΟΖ συνοδεύοντας το ερευνητικό σκάφος «Barbaros».

Τη στιγμή που τέθηκαν σε συναγερμό και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δικινητήριου αεροσκάφους τα κέντρα έρευνας και διάσωσης τριών χωρών, της Κύπρου απ’ όπου απογειώθηκε το Diamond DA42 με τους δύο επιβαίνοντες, του Λιβάνου όπου είχε προορισμό και του Ισραήλ, προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι η Τουρκία δεν ασχολήθηκε καν με το περιστατικό.
Δεν εξέδωσε ούτε μία...

Η συνέχεια  εδώ

Χοντραίνει το παιχνίδι στην Κυπριακή ΑΟΖ μετά την πτώση του δικινητήριου αεροσκάφους μέσα σε περιοχή που είχαν δεσμεύσει παράνομα οι Τούρκοι για έρευνες και σε απόσταση λίγων μιλίων από το σημείο όπου κινείτο η τουρκική φρεγάτα «TCG Gelibolu» (F-493).
Στην περιοχή, και για συμμετοχή στην έρευνα και διάσωση, αφού ακόμη τα δύο μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους Diamond DN42 αγνοούνται έσπευσε η ελληνική ΤΠΚ «Καβαλούδης», όπως επίσης μία γερμανική κορβέτα και μία βραζιλιάνικη φρεγάτα.
Η ΤΠΚ «Καβαλούδης»...

H συνέχεια  εδώ