Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Τα σχέδια της Total στη Ρωσία και ο θάνατος του προέδρου της γαλλικής εταιρείας

Άννα Κούτσμα, RBTH Πηγή: AFP/EastNews 
Χτές τη νύχτα στο αεροδρόμιο της Μόσχας Βνούκοβο σκοτώθηκε ο πρόεδρος της γαλλικής πετρελαϊκής εταιρίας Total. Η RBTH ζήτησε τις εκτιμήσεις ειδικών για το εάν αυτή η τραγωδία θα επηρεάσει τα τρέχοντα και μελλοντικά προγράμματα της Total στη Ρωσία.




Άννα Κόκορεβα. Αναλύτρια της χρηματιστηριακής εταιρίας Alpari Η Total είχε στενή συνεργασία με ρωσικές εταιρίες και τα επόμενα χρόνια ο βαθμός συμμετοχής της εταιρίας στον τομέα πετρελαίου και φυσικού αερίου της Ρωσίας επρόκειτο να αυξηθεί. Στη βάση μιας κοινοπραξίας με τη Lukoil, η εταιρία σχεδίαζε να συμμετάσχει στην εκμετάλλευση του πετρώδους κοιτάσματος Μπαζένοβσκαγια της Δυτικής Σιβηρίας. Θα ήταν το πρώτο πρόγραμμα εξόρυξης...

H συνέχεια  εδώ

Tην σειρά των μεγάλων αντιπάλων της πολιτικής των ΗΠΑ σε οικονομικό και γεωστρατηγικό επίπεδο που βρήκαν το θάνατο κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες προστέθηκε από χθες ο επικεφαλής της Total, Κριστόφ ντε Μαρζερί.

Μεγάλη απώλεια για την γαλλική οικονομία, αλλά και για την Ρωσία της οποίας υπήρξε πιστός φίλος, αλλά και για την διεθνή εικόνα της Ρωσίας αποτελεί ο τραγικός θάνατος στο αεροδρόμιο Βνούκοβο, του επικεφαλής της Total, Κριστόφ ντε Μαρζερί.


 
Οταν χθες εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά μπροστά στο...

H συνέχεια  εδώ