Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Καραγκιοζοφέρης: 15 χρόνια χυδαίας πατριδοκαπηλίας, ψευτιάς, κοροϊδίας και αξεστοσύνης. Ένας αμαθέστατος και είρων πολιτικάντης. Πολύ συχνά και συκοφάντης. Πάνω από όλα όμως, ένας μαλάκας λαός, που τον πίστεψε... Ξεκίνησε να κοροϊδεύει τον αγνό, απλό λαό, στις 14 Σεπτεμβρίου τού 2000, όταν ίδρυσε το... «Λάος» (τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό που κατέληξε έτσι όπως κατέληξε). Βουλευτής τής ΝουΔούλας από το 1993. Τσιράκι τού Μητσοτακέικου... Απεδείχθη ΜΕΓΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ. Έβλαψε ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ την Ελλάδα και τους Έλληνες. Όχι, αυτός ο τύπος ΔΕΝ θα μάς λείψη διόλου...


Περισσότερα, εδώ.


Διαβάστε κι εδώ:

Διαβάσαμε στο tovima το άρθρο του Καρακούση και γελάσαμε .

Γράφει….. Οι παλαιότεροι πρωτοσυναντήσαμε τον Γιώργο Καρατζαφέρη στα μέσα της δεκαετίας του 80. Αντιπάλευε, υποτίθεται τότε, το μονοπώλιο της κρατικής τηλεόρασης. Είχε ενταχθεί σε ένα υποτιθέμενο μηχανισμό αντιπροπαγάνδας κόντρα στην επίσημη του ΠαΣοΚ.
Γύριζε στους δρόμους με μια κάμερα και έφτιαχνε δικό του δελτίο ειδήσεων, το οποίο «πουλούσε» στη συνέχεια σε κασέτες. Φαινόταν το εγχείρημά του αστείο, αλλά εκείνος έδινε εικόνα μαχητή της ελεύθερης ενημέρωσης.
Κάπως έτσι έστησε μια πρώτη βάση για το τηλεοπτικό κανάλι που ακολούθησε όταν «άνοιξε» η τηλεοπτική αγορά.
Ο λόγος του πάντα τραχύς, βαθύτατα λαϊκιστικός και μόνιμα επιθετικός.
Με τον καιρό έφτιαξε σχολή ακροδεξιού και εθνικιστικού λόγου, ο οποίος μπολιάσθηκε με τον νεοφιλελεύθερο νέο...

Η συνέχεια  εδώ