Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

«Γαμώ» τις κοινωνικές... «ενσωματώσεις»: Αλβανός «Ρίνγκο», μετέτρεψε σε... «Ελ Πάσο» το Μικρολίμανο ! Αυτή είναι η επερχομένη ισραηλινο - σκοπιανο - τουρκαλβανική συνομοσπονδία των Βαλκανίων που οραματίζονται οι σαϊεντολόγοι νεοεποχίτες και νεοταξίτες τού τύπου "Λοβέρδος / Λουέρντι & CIA" !

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα έξω από νυχτερινό μαγαζί στην Ακτή Δηλαβέρη, στο Μικρολίμανο. Λίγο μετά τις 4 το πρωί, αλλοδαπός σε κατάσταση σοκ πυροβόλησε με ένα καλάσνικοφ και τραυμάτισε δεκαπέντε θαμώνες μπαρ στην ακτή Δηλαβέρη στον Πειραιά.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται στους δεκαπέντε, εκ των οποίων οι έξι είχαν επιπόλαια τραύματα και πήραν εξιτήριο αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Πέντε από τα θύματα του παρανοϊκού δράστη έχουν μεταφερθεί στο...

Η συνέχεια  εδώ

Tην ίδια στιγμή που ένας Αλβανός αιματοκύλισε μπαρ στον Πειραιά ο υπουργός Παιδείας Α. Λοβέρδος θέλει να μπει η αλβανική γλώσσα ως δεύτερη γλώσσα στα ελληνικά σχολεία παραδεχόμενος έτσι την ύπαρξη αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα, και εξισώνοντάς την με την διεθνώς αναγνωρισμένη ελληνικη μειονότητα της Β. Ηπείρου.
Τον "ασκό" του Αιόλου πάει να ανοίξει ο Έλληνας υπουργός στα πλαίσια της "καλής θέλησης" πάνω στη στιγμή που χιλιάδες εκ των αλβανόπουλων που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει εδώ, να βρίσκονται το στάδιο ικανοποιητικής αφομοίωσης.
Το γεγονός ότι...

Η συνέχεια  εδώ