Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Αυτοί σε γαμάνε μαλακισμένε μου ραγιά. Να τους χαίρεσαι...

Με σκηνές βγαλμένες από την επική ταινία του Stanley Kubrick «Μάτια Ερμητικά Κλειστά», γιόρτασε τα 32α γενέθλια του ο Πάρης Κασιδόκωστας.
Δευτέρα βράδυ και οι φίλοι του περιζήτητου ζεν πρεμιέ, γιου της Μαριάννας Λάτση και του πρώην δημάρχου Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κασιδόκωστα, ενημερώθηκαν με ηλεκτρονικό μήνυμα για το γενέθλιο πάρτι. Οι οδηγίες ήταν σαφείς: Έπρεπε να οδηγήσουν  μέχρι το 23ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο Grey Warehouse. 
Στην είσοδο της παλιάς αποθήκης...

Η συνέχεια  εδώ

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος κέντρισε τα βλέμματα σέρνοντας… δύο σκλάβους, η δημοσιογράφος και στενή φίλη της Μαριάννας Λάτση, Έλλη Στάη, η κυρία Κοπελούζου, οι «Μέλισσες», η Κατερίνα Στικούδη, η Χριστίνα Σάλτη, οι Boys Noise, ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, ο Νίκος Κριθαριώτης, ο Ανδρέας Κουρής (ιδιοκτήτης του ΜΑD) και ο Τάκης Ζαχαράτος.



Συνελήφθη στο Χαλάνδρι, από αστυνομικούς του Τ.Α. Χαλανδρίου, ο 39χρονος Ανδρέας Κουρής , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 700.385,90 ευρώ.

Ο συλληφθείς ιδιοκτήτης των καταστημάτων Metropolis και του MAD TV οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Περισσότερα, εδώ κι εδώ.