Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

«Προφητικό ιστολόγιο για λίγους» ( ! ) η «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως» κατά το "paraxeno" (με αφορμή τον Μαρκεζίνη). Eυχαριστούμε θερμά www.paraxeno.com

Θα είμαστε σύντομοι και λακωνικοί….

Οι δανειστές, οι γνωστοί περιούσιοι οι οποίοι επειδή οι ίδιοι  κόβουν το χαρτί δεν το έχουν ανάγκη και αγοράζουν ανθρώπους προκειμένου να τηρήσουν ευλαβικά το οφθαλμόν αντι οφθαλμού και να διαλύσουν το ΠΑΡΑΞΕΝΟ έθνος για το κακό της καταστροφής του Ναού τους, επιθυμούν διακαώς έναν αργό και σίγουρο για το έθνος μας θάνατο…Ως εκ τούτου, ένα σοκ με τους μπολσεβίκους στην εξουσία, που θα ξύπναγε τον ΠΑΡΑΞΕΝΟ λαό, δεν συμφέρει….Την δουλειά την κάνουν καλύτερα οι αριστεριστές ρεπουμπλικάνοι με τα αντιρατσιτικά, φιλοπακιστανικά και φιλοισλαμικά νομοσχέδια και τα ζωντόβολα οι οπαδοί τους ακολουθούν πάντα ως εθνικόφρονες….

Έχουμε και λέμε…

Η συνέχεια  εδώ

Τον αριστερό τον αντιμετωπίζεις πανεύκολα με ένα τρόπο – τον αφήνεις να κυβερνήσει 6 μήνες και πάπαλα!!!!

Αυτό το ξέρει ο Τσίπρας, και για αυτό μίλησε από το Ηράκλειο για νταούλια και αγορές (για να φοβίσει συντηρητικούς ψηφοφόρους και να πέσει κάτω από την αυτοδυναμία, οπότε να πάει αναγκαστικά σε τριπλή συγκυβέρνηση με Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ και να έχει το άλλοθι ότι δεν κυβέρνησε ποτε μόνος με αυτοδυναμία).
Εμείς όμως υποθέτουμε ότι στην ΧΑ είναι έτοιμοι για το σατανικό χτύπημα. Να δώσουν γραμμή το ποσοστό τους...

Η συνέχεια  εδώ