Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Όντιν, ο περιπλανώμενος. Ο περιπλανώμενος, έτσι; Σάς θυμίζει τίποτα αυτό;

Ο μονόφθαλμος θεός που θυσίασε το ένα του "μάτι" για την παντογνωσία και έχει ως σύμβολο της εξουσίας του τα κοράκια



Ο Όντιν θεωρείται ο ανώτατος θεός στη Σκανδιναβική και Τευτονική Θρησκεία και μυθολογία. Είναι υιός της γιγαντίδος Μπέστλα (Bestla) και του Θεού Μπορ (Borr), ο ύπατος των Θεών Αισίρων (Æsir), του σημαντικότερου κλάδου του σκανδιναβικού πάνθεου. Ήταν πατέρας αρκετών εξ αυτών και δημιουργός του πρώτου ζεύγους της τωρινής γενεάς ανθρώπων (του Ασκ και της Έμπλα), διαμορφωτής των Εννέα Κόσμων της τευτονικής παραδόσεως από τα λείψανα του γίγαντα Ύμιρ (Ymir).
Το όνομα Όντιν προέρχεται από αρχαίο σκανδιναβικό Óðinn, το οποίο ετυμολογείται από τη λέξη óðr , "οργή". Το όνομά του ποικίλει: Óðinn στα ισλανδικά, Oden στα σουηδικά, Wõden στα αγγλοσαξωνικά, Wuodan στα αλλεμανικά, Wotan ή Wothan στα γερμανικά, Godan στα λομβαρδικά.
Ο Όντιν εμφανίζεται ως θεός του...

Η συνέχεια  εδώ

Ο Θωρ (Thor ή στα Γερμανικά Donar/Donner) είναι ο κοκκινομάλλης και γενειοφόρος θεός του κεραυνού και της αστραπής στη Γερμανική και Σκανδιναβική μυθολογία. Είναι γιος του...

Η συνέχεια  εδώ

Τους συμφέρει να εμφανίζονται ως illuminati, τέκτονες, μασόνοι κλπ., απλά και μόνον για να αποκρύπτουν τη βασικότερη ιδιότητά τους. Ποια είναι η βασικότερη ιδιότητά τους; Στην πραγματικότητα είναι Παγανιστές …Δεν είναι άθεοι …Είναι παγανιστές και απλά είναι άπιστοι προς τον Θεό των υπολοίπων …Παγανιστές, οι οποίοι πιστεύουν στον Οντίν …Στον θεό, που θυσίασε το ένα του "μάτι" για την παντογνωσία …Στον θεό, που έχει ως σύμβολο της εξουσίας του τα κοράκια.

Η συνέχεια  εδώ