Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Έχουμε ξαναπεί πως ο λαός αυτός με δυσκολία θα μπορούσε να ενταχθεί στην ευρωπαϊκή οικογένεια λόγω του τραγικά χαμηλού μέσου δείκτη νοημοσύνης του (92), και επίσης οι αναγνώστες μας θα έχουν αντιληφθεί ήδη πως τα ποσοστά μαρξιστικής αριστεράς σε μια χώρα είναι αντιστρόφως ανάλογα του ΙQ της χώρας αυτής. Μην παραξενεύεστε, αναζητείστε τα σχετικά στατιστικά στοιχεία για επιβεβαίωση.

Αυτός ο απίθανος εσμός που κατοικεί σε αυτή τη χώρα, φλέρταρε με τον κομμουνισμό εδώ και 40 χρόνια. Από τις βαθύπλουτες κύριες των Βορείων Προαστίων που δίδασκαν ως ευαγγέλιο στα παιδιά τους τα πονήματα του Κάστρο και του εκάστου τριτοκοσμικού ψυχοπαθή αρχηγίσκου μέχρι τα καμμένα από τα ναρκωτικά 18χρονα στη πλατεία Εξαρχείων και από τους πασόκους (νυν συριζαίους) χαραμοφάηδες του δημοσίου, μέχρι τα φοιτητοκόριτσα (ασχέτως φύλου) και το διευθυντήριο ακροαριστερής προπαγάνδας (κατά κόσμον ΕΣΗΕΑ).

Ε, λοιπόν το φλερτ τελείωσε, ήρθε η ώρα όλα τα παραπάνω δίποδα να βιώσουν στην πράξη το τι εστί κομμουνισμός. Ας ελπίσουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει πράξη τις μαρξιστικές ονειρώξεις αυτού του λαού, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: άμεσα και κυρίως δίχως κανένα έλεος.

Πηγή: http://theodotus.blogspot.gr