Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Σε εμάς, οι αμερικανοσιωνιστές θα λένε ότι έγινε ανασύσταση τού... «Βυζαντίου» και στους Τουρκαλάδες η... «Οθωμανική Αυτοκρατορία». Εκείνο όμως το οποίο επέρχεται στην ευρύτερη («ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ» κατά Κιτσίκη) περιοχή φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα είναι νεοεποχίτικη - νεοταξίτικη Τουρκική και Ισραηλινή Κατοχή !


Σε Τυνησία - Λιβύη - Αίγυπτο - Συρία - Ιράκ - Ουκρανία - Πακιστάν - Αφγανιστάν γίνεται χαμός. Στη Γιουγκοσλαβία και τον Καύκασο, κατά τη δεκαετία τού '90. Σε εμάς εδώ, Βαλκάνια και Τουρκία «ψήνεται»... Γιατί, μήπως σε Ιράν, τις άλλες χώρες τού Περσικού Κόλπου και τη Ρωσία, όχι;

Τα λέει φόρα - παρτίδα ο Τουρκόφιλος / Τουρκολόγος, Σινόφιλος / Σινολόγος (ειδικός επί τής Κίνας) και φιλοσιωνιστής Κιτσίκης, από χρόνια, εδώ: http://endiameseperioche.blogspot.gr. Τα λένε κι άλλοι, όπως ο Νικόλαος Λάος [ο πρόεδρος των Illuminati (!!!)], εδώ: http://www.4pt.su/el.


Σε αγιοκατάταξη του μακαριστού Παΐσιου, προχώρησε η Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ύστερα από σχετική εισήγηση της Κανονικής Επιτροπής. Το Πατριαρχείο ανακοίνωσε χθες πως αποφάσισε ομόφωνα την εισήγηση της Κανονικής Επιτροπής και έγραψε στο Αγιολόγιο της Ορθόδοξου Εκκλησίας τον μοναχό Παΐσιο Αγιορείτη.

Χαρακτηριστικό είναι πλούσιο, πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ που είχε αφιερώσει στον Γέροντα Παΐσιο τον Δεκέμβριο του 2012 η αμερικανική εφημερίδα «Wall Street Journal», όπου μεταξύ άλλων έγραφε ότι πολλοί πίστευαν πως κάποια στιγμή θα ανακηρυχθεί Άγιος. Και να που έγινε...

H συνέχεια  εδώ