Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Οδεύοντας ομαλώς προς μία Νέα Τουρκοκρατία... Δεν μπορεί αλλιώς αυτός ο ραγιαδο - εσμός... Δοκίμασε για 194 χρόνια, αλλά δεν δύναται τελικώς, δεν μπόρεσε... Οι περισσότεροι, δεν θέλησαν ποτέ πραγματικά να απελευθερωθούν... Λίγοι, ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (που «ο κόσμος τους έλεγε τρελλούς») δημιούργησαν το ΗΡΩΪΚΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ 1821... Οι πολλοί (και οι απόγονοί τους σήμερα) παρέμειναν στην ψυχή κουτοπόνηροι ραγιάδες...

Το παρόν κείμενο ξεκίνησε ως ένα απλό σύντομο σχόλιο το οποίο θα έμπαινε στον άτυπο χώρο ανακοινώσεων του Θεόδοτου, δηλαδή κάτω από την περιγραφή του μπλογκ. Τελικά όμως, η έκταση του δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο, οπότε ο διαχειριστής με ενημέρωσε να το προσαρμόσω ώστε να μπει ως άρθρο.



Πριν αναπτύξω όμως το παρόν θέμα θα ήθελα να τονίσω στους αναγνώστες μας να μην παραλείψουν να διαβάσουν με προσοχή την ιδιαίτερης σημασίας προηγούμενη δημοσίευση μας η οποία δυστυχώς εν μέρει επισκιάζεται από την παρούσα.


Αλλά ας έρθουμε στο θέμα μας. Έχω ξαναπεί πως προσωπικά αρνούμαι να δω τηλεόραση ή να χάσω μέρος του χρόνου μου παρακολουθώντας τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές κοκορομαχίες πολιτικών ή τις 'αναλύσεις' των δημοσιογράφων. Προσπαθώ δε να αποφεύγω και ανθρώπους που βλέπουν τηλεόραση καθότι δεν σας κρύβω πως...

H συνέχεια  εδώ

Καλά τά 'λεγε το 1832 (!!!) η Μαντώ Μαυρογένους στον Ιωάννη Κωλέττη:

«Θέλετε να παραδώσετε τη χώρα στον Σουλτάνο και μετά 'σεις να γίνετε ο Ηγεμόνας της, επιτηρητής της με την προστασία τής Πύλης...»