Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ιθαγένεια (!!!) σε όλα τα παιδιά των εισβολέων εποίκων λαθρομεταναστών που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα εξήγγειλε η Τασία, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο»

Εθνοκτονηθείτε λοβοτομημένοι !


Περισσότερα, εδώ κι εδώ.
Περί ιθαγενείας, εδώ.



Κατά τ' άλλα... κι εσύ λαέ μαλακισμένε...

Ο κ. Δρίτσας αναλαμβάνει αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και η σύζυγός του Τασία Χριστοδουλοπούλου, υφυπουργός Μετανάστευσης

Από τα περίεργα της νέας κυβέρνησης που ανακοίνωσε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, είναι η είσοδος στο υπουργικό συμβούλιο τόσο του κ. Θοδωρή Δρίτσα, αλλά  και της συζύγου του Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Η συνέχεια εδώ

Κάποιοι, τα έλεγαν...



Παρακολουθώντας το λεφούσι των υποψηφίων, των δηλώσεων και των εμετικών εκλογικών εκδηλώσεων στην ΠΑΡΑΞΕΝΗ χώρα, είναι εύκολο να συμπεράνει κανείς ποιο είναι το κύριο, ουσιώδες  και αποκρυπτόμενο θέμα επι του οποίου άπαντες οι πολιτικοί συμφωνούν και ποιο το εμφανές, μανιωδώς προβαλόμενο, επι του οποίου φαινομενικά διαφωνούν αλλά στο τέλος, όποιος και να επικξρατήσει, θα κάνει ότι του πούν και εκεί, τα ξένα κέντρα αποφάσεων….
Το θέμα επι του οποίου άπαντες συμφωνούν, αλλά δεν το θίγουν, δεν το λέν…αποφεύγουν και να συζητήσουν, είναι το…μεταναστευτικό…

H συνέχεια εδώ