Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Δίκιο έχει ο Χατζάρας που έγραψε: «Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά τα μόνα χειροπιαστά αποτελέσματα της αριστερής διακυβέρνησης, τα πέτυχε η Τασία με την απόλυση από την Αμυγδαλέζα των «δικών» της».

Εμοιαζαν με ταξιδιώτες, στη μέση του πουθενά. Εμφανίστηκαν λίγο μετά τις τρεις, χθες το απόγευμα, στη Λεωφόρο Θρακομακεδόνων κουβαλώντας μερικές αλλαξιές ρούχα μέσα σε πλαστικές σακούλες και αστυνομικά έγγραφα αναστολής απέλασης μέσα σε μπλε φακέλους. Το καραβάνι των 18 παράτυπων μεταναστών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές μόλις είχε περάσει την πύλη εξόδου του κέντρου κράτησης στην Αμυγδαλέζα, στην πρώτη -τυπικά- ημέρα που εφαρμόστηκε η σταδιακή απελευθέρωση όσων έχουν συμπληρώσει εκεί περισσότερους από έξι μήνες εγκλεισμού. «Freedom» («Ελευθερία») έλεγαν κάποιοι από την ομάδα σχηματίζοντας με τα δάχτυλα το σήμα της νίκης.

«Θέλω να κάτσω σπίτι, να ηρεμήσω και μετά να τηλεφωνήσω στο αφεντικό μου, να δω αν θα με πάρει πίσω στη δουλειά» είπε στην «Κ» ο 23χρονος Γαμίλ Ραχμάν που πριν συλληφθεί, επειδή δεν διέθετε άδεια διαμονής στη χώρα, έμενε στον...

Η συνέχεια  εδώ