Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ώχου ρε 'συ Τσίπρα, μη «μάς τα ζαλίζεις» άλλο, πρότεινε τον Μαρκεζίνη να πάει στο γεροντοδιάλο να πάει... Σάς έχουμε πάρει χαμπάρι όλους (εδώ και χρόνια...)

Αναδημοσιεύουμε σημερινό (7 Ιουλίου 2014) άρθρο των Παραπολιτικών με τίτλο «Ένας Σερ για τον Τσίπρα». Η πρόταση έχει ακουστεί και στο παρελθόν, και μάλιστα όχι μόνο στο σενάριο το οποίο επεξεργάζεται η εφημερίδα (πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση), αλλά και ως πιθανή πρόταση στην παρούσα Βουλή με οικουμενική αποδοχή.
Θα μας επιτραπεί το σχόλιο ότι εάν πράγματι προχωρήσει η πρόταση, θα πρόκειται για πρώτη φορά όπου η επιλογή του αρχηγού κράτους της χώρας θα είναι εξωστρεφής, δηλαδή δεν θα αποτελεί προϊόν μίας στενής μικροπολιτικής. Είναι αμφίβολο αν υπάρχουν πρόσωπα όχι στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη που να τυγχάνουν τόσο ευρείας αποδοχής και σεβασμού όσο ο κ. Βασίλειος Μαρκεζίνης. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι αποτελεί μέλος της Βρετανικής Ακαδημίας, της Ακαδημίας της Γαλλίας, της Ακαδημίας Ρώμης, της Βασιλικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών της Ολλανδίας, της Βασιλικής Ακαδημίας του Βελγίου, της Ακαδημίας Αθηνών και του Αμερικανικού Νομικού Ινστιτούτου.

Ένας sir για τον… Τσίπρα!
Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να...

Η συνέχεια  εδώ