Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Συλλεκτικό video - Η Τασία Χριστοδουλοπούλου υπήρξε δικηγόρος υπεράσπισης στο Εφετείο του Ηρακλή Κωστάρη ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια για την συμμετοχή σε δολοφονίες ( Μπακογιάννη, Περατικού, κ.α.) και ήταν γνωστός με το κωδικό όνομα «Χάρης». Σήμερα, η γυναίκα αυτή είναι υφυπουργός Μετανάστευσης. Ο σύζυγός της δε, Θοδωρής Δρίτσας, είναι αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας...




Mέλος της 19μελούς διοικούσης επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Επικρατείας και πρώην μέλος της Κομμουνιστικής Οργάνωσης « Μαχητής».

Πηγή: http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/05/17-video.html

Ο σύζυγός της, υπεύθυνος και για την COSCO, Θοδωρής Δρίτσας
Ασχολείται εδώ και δεκαετίες με θέματα δικαιωμάτων αλλά και με το μεταναστευτικό. Ακτιβίστρια, με δράση στα κινήματα, και παράλληλα έγκριτη νομικός. Μαχόμενη δικηγόρος και συνδικαλίστρια, η Τασία Χριστοδουλοπούλου παρακολούθησε ως ανένταχτη το «φαινόμενο ΣΥΡΙΖΑ» από τη γέννησή του ως σήμερα, συμμετέχοντας , ως Ιδρυτικό μέλος, στο Χώρο Διαλόγου και Κοινής Δράσης της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ. Εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, με τη Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση, έχει αναπτύξει δράση για τα δικαιώματα των κρατουμένων, για τα προβλήματα των «χωρίς φωνή», των τοξικοεξαρτημένων, των κοινωνικά αδύναμων, των μεταναστών.

Η τοποθέτησή της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας...

Η συνέχεια εδώ

Από τα περίεργα της νέας κυβέρνησης που ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, είναι η είσοδος στο υπουργικό συμβούλιο τόσο του κ. Θοδωρή Δρίτσα, αλλά και της συζύγου του Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Περισσότερα, εδώ