Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Τον «μπουχέσα» τον βρίζεις (και πάρα πολύ καλά κάνεις) αλλά τη Μπακογιάννη όχι και τόσο (αραιά και που μόνο, για ξεκάρφωμα). Γιατί άραγε; Αυτή δεν ήταν υπουργός του; Ο πατέρας της δεν κατέστρεψε τη χώρα μαζί με τους Παπανδρέου και τον Σημίτη; Τον Σαμαρά δεν τον αγγίζεις καθόλου ! Ρε σκατά ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ! ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - ΣΑΜΑΡΑΣ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ - ΑΒΡΑ(Α)ΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΛΟΙ, ΕΞΙΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! Κατάλαβες κυρ "perimajestic - απ' αυτέ - πώς σε λένε"; Ντάααξ, οννεδίτης και πολάν το αφεντικό σου, αλλά κι εσύ δεν μάς τα λες καλά. Δεν είμαστε όλοι τελείως κάφροι... ΨΟΦΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΚΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΝΟΥ - ΔΟΥΛΑ ΕΞΙΣΟΥ ! Αν θες να μάς παριστάνεις τον τίμιο πατριώτη δηλαδή, όχι τίποτε άλλο... κυρ "perimajestic - don't miss a thing - πώς σε λένε - από τέτοιε" τέλος πάντων...

Ακόμα και το Blog να κλείσεις. Ακόμα και το internet να κόψεις, ένα πράγμα να μην ξεχάσεις. Ο Καραμανλής στην φυλακή!!!! Αυτός παρέδωσε την πατρίδα στον Παπανδρέου και σήμερα παριστάνει τον ανήξερο....Αυτός έδωσε ασυλία στον Σαμαρά ψηφίζοντας ΟΛΑ τα μνημόνια. Αυτός σήμερα στηρίζει Τσίπρα!


Η Μέρκελ βλέπει βιογραφικά υποψηφίων διαδόχων του Σαμαρά

Ο Καραμανλής παρίστανε τον πατριώτη και δεν άφησε κανένα «μνημόνιο» που να μην το ψηφίσει. Αν δεν αντέχει να σηκωθεί να φύγει. Κανένας δεν τον υποχρεώνει να κάθεται στην Βουλή. «Κάθεται» τρόπος του λέγειν. «Κάθεται» με ασυλία γιατί στην δική του διακύβερνηση έγιναν οι προετοιμασίες για το Μνημόνιο. «Κάθεται» με χιλιάδες ευρώ που τα στερεί όχι από την σημερινή γενιά αλλά και από τις επόμενες. Όλα τα ψήφισε ο «ηγέτης» αλλά μια μείωση της αποζημίωσης που για αυτόν είναι αργομισθία δεν ψήφισε. ¨Ολα τα ψήφισε ο «ηγέτης» αλλά για να γίνει έλεγχος για το πως φτάσαμε στο Μνημόνιο κουβέντα. Όλα τα άλλα είναι βερεσέ. 
Μόνο ανταγωνιστές ταβερνιάρηδες θα είχαν λόγο να τον παρακολουθήσουν. Για δολοφονία του ούτε λόγος. Κανέναν δεν συμφέρει να τον δολοφονήσει. Για τους τοκογλύφους είναι το πιο εύκολο «ναι σε όλα» και για τους ταβερνιάρηδες το πιο σίγουρο «φέρε απ’ όλα». Τέλος τα παραμύθια. Ας σταματήσει επιτέλους η Ε.Υ.Π τις μπούρδες περι δολοφονίας του....Ας σοβαρευτούν επιτέλους κάποια blogs...

Εγω Καραμανλή δεν σε φοβάμαι....Έχω τον θεο μαζί μου!

Κάντε μια βόλτα όλοι σας σε Κ.Ε.Π και Ο.Α.Ε.Δ και θα δείτε πολύ καλά πως ΟΛΟΙ τους είναι Συριζαίοι!!!! Σωστά Καραμανλή;; Σωστά Πάκη;; Τα παιδιά του Σημίτη! Ψάχνουν οι γελοίοι αναλυτές να δουν που οφείλεται ο έρωτας Τσίπρα-Παυλόπουλου! Είναι τόσο γελοίοι.....επί 5 χρόνια ο Πάκης νομιμοποιούσε τα παλικάρια του Σημίτη! Ποιο ΑΣΕΠ;; Κλειστοί διαγωνισμοί!!!!!!!!!! 

Να μιλήσουμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες;; Ότι περπατούσε με τα 2 πόδια χώθηκε σε δημόσια υπηρεσία. Εκει να δείτε....τραγικό χάλι.



Δεν ήθελαν σε συγκεκριμένες υπηρεσίες δεξιούς, κεντροαριστερούς και ακομμάτιστους….. Δεν ήθελαν ανοιχτούς διαγωνισμούς. Ήθελαν τα "συστημένα" παιδιά των συνδικαλιστών της ανοιχτής κοινωνίας! Μια βόλτα σήμερα π.χ. στον ΟΑΕΔ σε πείθει. Τι βλέπεις; Έλληνες και λάθρο στο  φτηνό μεροκάματο!  Όλοι μαζί χωρίς κάποιες διαφορές…… αυτός ήταν ο στόχος άλλωστε. Η Νέα Τάξη θα περνούσε πρώτα από τον χώρο της εργασίας...Δεν θα είσαι ο Έλληνας άνεργος του τάδε ο γιος. Θα είσαι ένας αριθμός με κωδικούς δίπλα στους μετανάστες. Θα είσαι και εσύ ένας αδέσποτος χωρίς "εθνική ταυτότητα" σε μια αφιλόξενη χώρα.......Σεμινάρια της Ευρωπαικής Ένωσης, Μ.Κ.Ο και ένα σωρό μπούρδες. Επειδή είσαι αδέσποτος εθνικά και κουρασμένος ψυχικά, υπάρχει και η επιτροπή του εξωτερικού. Μια συμβουλευτική επιτροπή που παραδίδεις βιογραφικά κτλ. και περιμένεις να βγεις για το εξωτερικό!!! 

Όλα αυτά στα πλαίσια της ανοιχτής κοινωνίας...


Έχετε καταλάβει τι συμβαίνει στην πατρίδα;;; Έχετε καταλάβει το κόλπο;; Stateless είναι το κόλπο!!!

Πηγή: http://perimajestic.blogspot.gr/2015/02/blog-internet.html