Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Stratfor (Strategic Forecasting, Inc.): Η Τουρκία θα επεκτείνει το πεδίο επιρροής της στη Μέση Ανατολή και τα Βαλκάνια. Aνεξάρτητα με το ποιος θα βρίσκεται στην κορυφή της τουρκικής ηγεσίας, οι Αμερικανοί θα επιλέγουν πάντοτε την Τουρκία, αδιαφορώντας επιδεικτικά για τα όποια ελληνικά συμφέροντα... Ταμάμ;

Διηνέκης__________________



Έκθεση-πρόβλεψη για μια δεκαετία με πολύ αίμα έβγαλε το αμερικανικό γεωπολιτικό ινστιτούτο Stratfor, που προμηνύει άσχημα "μαντάτα" για την ΕΕ, την Ρωσία και γενικότερα για όλους τους αντιπάλους των ΗΠΑ.
Η έκθεση έχει σημασία διότι το γεωπολιτικό ινστιτούτο Stratfor είναι παρακλάδι της CIA και περισσότερο εκφράζει τις ευχές των Αμερικανών για διατήρηση της παγκόσμιας κυριαρχίς και αποδυνάμωση όλων των υπόλοιπων κρατικών οντοτήτων που θα μπορούσαν να απειλήσουν την πρωτοκαθεδρία τους.
Σαν "ευχολόγιο" μπορεί να μην έχει ιδιαίτερο βάρος, αλλά σαν σχεδιασμοί των Αμερικανών για το πως θα ήθελαν να πάνε τα πράγματ στον πλανήτη έχει ιδιαίτερη σημασία.
Σύμφωνα με το αμερικανικό γεωπολιτικό ινστιτούτο Stratfor...

Η συνέχεια εδώ

Κατά τα άλλα, τα γνωστά:

Ο κυρ Φραγκούλης Φράγκος, μάς παραμυθιάζει με τις γνωστές... «ανασυστάσεις» τού Βυζαντίου κι αναρωτιέται: «Ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι;»

Επίτιμος Α/ΓΕΣ και πρώην υφυπουργός Εθνικής Αμύνης σού λέει ο άλλος... Μωρέ βρίσκουν και τα λένε, βρίσκουν... Μαλάκας λαός, μαλάκας... Εντελώς όμως._

Ρε ποιος Θανάσης ρεεε;