Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Για προφητείες «Πατροκοσμάδων», μιλούσαν κι άλλοι, οι οποίοι ΔΕΝ μιλούσαν για «Μόσκοβους» και «ξανθά γένη»......


ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ........ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!

...Τον Ζαχαριάδη ...Τον Ζαχαριάδη, τον οποίο τον προστάτευαν από κοινού όλοι μαζί οι "συνέταιροι" ...Τον Ζαχαριάδη, τον οποίο τον προστάτευαν οι Ναζί στη Γερμανία καθ' όλη τη διάρκεια του πολέμου ...Τον Ζαχαριάδη, τον οποίο έστειλαν με δικά τους χρήματα και μέσα οι Αμερικανοί στην Ελλάδα, για να πυροδοτήσει τον Εμφύλιο πόλεμο ...Τον Ζαχαριάδη, τον οποίο τον "χρέωσαν" στη Ρωσία και τον παρέδωσαν σ' αυτήν για τη μεταπολεμική "αποθήκευσή" του στη Σιβηρία, προκειμένου να προστατευτούν τα μυστικά τού σχεδιασμού. Μόνον την περίπτωση Ζαχαριάδη να ερμηνεύσει κάποιος, θα καταλάβει ποιοι ακριβώς ήταν οι συνέταιροι και πόσο ακριβής ήταν ο σχεδιασμός τους ...Ούτε μία στιγμή δεν αφέθηκε ο σχεδιασμός εκτός ελέγχου.
Αυτό ήταν το κόλπο. Και πάλι χρησιμοποίησαν τη μόνιμη και σίγουρη "παγίδα" για τον ελληνισμό ...Χρησιμοποίησαν τη Ρωσία. Έβαλαν τους χαφιέδες τής KGB να ξεκινήσουν τις προβοκάτσιες υπέρ της Ρωσίας.

 Ο λαός παρακολουθούσε αρχικά χωρίς να αντιδρά, γιατί κάποιοι είχαν βάλει και πάλι τους παπάδες να "θυμηθούν" τις προφητείες των "Πατροκοσμάδων" ...Τους έβαλαν μπροστά να μιλάνε για "Μόσκοβους", που "χαρίζουν" λευτεριά ...Το "ξανθό γένος", που θα μας χαρίσει την Κωνσταντινούπολη. Το "δούλεμα" συνεχίστηκε, δηλαδή, με τον ίδιο τρόπο ...Απελευθέρωση, εθνικός θρίαμβος "αποθέωση".
 Η γερμανική βία "έσπρωχνε" τους Έλληνες στη ρωσική "ελπίδα" και οι δωσίλογοι άρχισαν να εμφανίζονται σαν οι μοναδικοί εκφραστές τής "νομιμότητας", της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Ό,τι έκαναν οι Βαυαροί χωροφύλακες με τους αγωνιστές τού '21, που με τη σκληρότητά τους τούς "έσπρωχναν" τους ήρωες της Επανάστασης στη Ρωσία των "αδερφών" Ρώσων, για να παγιδεύσουν την Ελλάδα στην "αγγλοφιλία".
Με τους Ρώσους τού Στάλιν, δηλαδή, δημιουργούσαν τη "λάθος" επιλογή, για να εμφανίζονται οι ίδιοι σαν η μοναδική "σωστή" επιλογή. Οι βάρβαροι Γερμανοί "έσπρωξαν" με πολύ βία τους "αιρετικούς" στη ρωσική "αγκαλιά", για να φέρουν τις δικές τους ηγεσίες στη βρετανική "νομιμότητα", η οποία αντιπροσώπευε - αυθαίρετα πάντα - τις δυτικές αξίες τής "αναγέννησης", της ελευθερίας και της "δημοκρατίας". Γι' αυτήν την "ύποπτη" Ελλάδα η "άτιμη" και "σταλινική" Ρωσία πήγε να "ρίξει" τις "καλές" και "τίμιες" ΗΠΑ και κατ' επέκταση τον Δυτικό Κόσμο. 
Η "άτιμη" Ρωσία δεν σεβάστηκε τη "μοιρασιά" τής Γιάλτας και πήγε να την αλλάξει ...Η τρομερή Ρωσία, η οποία ήταν πλέον πυρηνική δύναμη. Τρόμος πάνω από την Ευρώπη.
Ο αναγνώστης καταλαβαίνει και πάλι τον λόγο επιλογής τής Ελλάδας. Η Ελλάδα ήταν και παραμένει ένα παγκόσμιο σύμβολο. Αυτό, δηλαδή, που είπε ο Ουγγροεβραίος Μασόνος. Είναι το "σύμβολο" της Ευρώπης. Ενδιαφέρει ολόκληρο τον κόσμο η συμπεριφορά της ...Ενδιαφέρει ολόκληρο τον κόσμο η επιλογή της. Δεν είναι μια "Λιθουανία", η οποία μπαίνει ως "συν-πλην" στις μοιρασιές και δεν ενδιαφέρει κανέναν η επιλογή της. Η Ελλάδα κάνει τη "διαφορά", που μπορεί να τρομάξει ή να απογοητεύσει ή να εξοργίσει τον κόσμο τής Δύσης.
Όταν η Ελλάδα "προδίδει" τη Δημοκρατία, για να ανέβει στο "άρμα" τού κομμουνισμού, ολόκληρη η Δύση "ταράζεται" ...Όλοι οι λαοί πανικοβάλλονται.
Γιατί; ...Γιατί η Ελλάδα είναι η "μητέρα" όλων των αξιών τού Δυτικού Πολιτισμού ...Η "μητέρα" όλων των λαών τής Δύσης. Όταν αυτή η "μητέρα" εγκαταλείπει τα παιδιά της για να "σωθεί" η ίδια, μιλάμε για προδοσία ασυγχώρητη ...Όταν η "μητέρα" τής Δημοκρατίας "πηδάει" από το "άρμα" της, για ν' "ανέβει" σε αυτό του κομμουνισμού, τότε της αξίζει ο βασανισμός και η απάνθρωπη τιμωρία.
Η τελευταία φάση ενός δαιμονικού σχεδίου.
Όλη η Ευρώπη μια "Ελλάδα".
Ιδιωτικοποίηση μέσω Μνημονίων.
Το "κόλπο" σε πλήρη εξέλιξη. 
eamb-ydrohoos.blogspot.com

Πηγή: perimajestic.blogspot.gr/2015/03/blog-post_127.html