Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Εκχώρηση μέρους τού Εθνικού Εναερίου Χώρου της Ελλάδος στο Ισραήλ από τον ξεφτίλα τον Καμμένο !!! Εμείς, πάντως, για τουρκο - ισραηλινή γαμημένη κατοχή, σάς προειδοποιούσαμε από το ιστολόγιο «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως» εδώ και χρόνια...

Ετοιμος να... ''εκχωρήσει'' και μέρος του εναέριου χώρου της Ελλάδας στο... Ισραήλ
 
Καμμένος και πάσης Ελλάδας: Με ''αέρια'' (π.χ. φυσικά αέρια, όπως υποθαλάσσια ή ''πορδές'') κάνουμε πολιτική

Ομιλούν στην Ελλάδα γιά ''πλούσια κοιτάσματα'' φυσικού αέριου και πετρέλαιου. Ομιλούσε και η Κύπρος γιά ''πλούσια κοιτάσματα'' στην ΑΟΖ της, αλλά οι έρευνες απόδειξαν το αντίθετο. Ο επικεφαλής του υπουργείου ''μίζας'' γνωστού και ως 'Αμυνας, μίλησε σε εκδήλωση-συνέδριο της Κυπριακής Ομοσπονδίας στη Νέα Υόρκη (28 Μαρτίου '15) γιά επιθυμιτή ''συνεκμετάλλευση με τις ΗΠΑ των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου''. Υπάρχουν κοιτάσματα; Και αν ναι, πόσο... ασήμαντα είναι γιά τις ΗΠΑ, που έλυσαν το ενεργειακό τους χάρη στην... Αλάσκα και δεν έχουν καμία διάθεση να εμπλακούν στις διενέξεις Ελλάδας (που ούτε ΑΟΖ τολμά να ανακηρύξει) και Κύπρου με την Τουρκία; Σε ότι αφορά το Ισραήλ, ο υπουργός αναρωτήθηκε: ''Γιατί να μην δώσουμε εναέριο χώρο, αυτό που χρειάζεται το Ισραήλ από την Ελλάδα. Από το Ισραήλ στην Κύπρο και μέχρι την Κρήτη;''.
Σημ.: Θα ήταν χρήσιμο γιά την Ελλάδα, αν έγραφαν τις δημόσιες δηλώσεις του υπουργού 'Αμυνας και αυτός να τις έκανε μετά διαβάζοντας το γραπτό κείμενο, ιδιαίτερα όταν ευρίσκεται εκτός Ελλάδας. Επειδή, όταν μιλά, πολλές φορές δεν σκέπτεται τι λέει και απλά...''ψεκάζει'' ως ''ρωποπερπερήθρας''.


Περισσότερα,  εδώ

Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015


ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Και αφού μετά από δύο μνημόνια κατόρθωσαν οι "φίλοι", οι "σύμμαχοι" και οι "εταίροι" να υφαρπάξουν τεράστια ποσά, καταστρέφοντας την οικονομία και φτωχοποιώντας το μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού, τώρα -δια των χειρών της "αριστερής κυβέρνησης" του Αλέξη Τσίπρα- ετοιμάζονται να επιχειρήσουν και τον διαμελισμό της Ελλάδας, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τα ήδη υπέρογκα κέρδη τους.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής 


Είναι βέβαιο πως ο Καλλικράτης δεν αποτέλεσε το καλύτερο εγχείρημα για μία αποδοτικότερη τοπική αυτοδιοίκηση. Θα λέγαμε, με πλήρη βεβαιότητα, πως ήταν η χειρότερη κρατική παρέμβαση επί της τοπικής αυτοδιοίκησης, η οποία δημιούργησε πλείστα όσα προβλήματα, μεταξύ των οποίων και την...


Η συνέχεια  εδώ