Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

«Αριστεροί» με χουντικές ρίζες, όπως ο Τσίπρας, θα με κατεβάσουν από τα «ορεινά» έδρανα τής Κουλής (για να σάς... ξανα - «σώσω»)

Τώρα δεν έχει νόημα να φύγουν οι Κωστάκηδες, οι Γιωργάκηδες και οι Ντορούλες στο εξωτερικό. Δεν έχει νόημα να "φυγαδεύουν" στο εξωτερικό τους προδότες, γιατί ο κόσμος έχει γίνει πολύ μικρός. Λόγω Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν είναι ασφαλές να φυγαδεύονται οι προδότες εκτός Ελλάδας και εκτός αυτού είναι και "αποκαλυπτική" μια τέτοια φυγάδευση, εφόσον υπογραμμίζει ενοχές και ανασφάλειες. Τώρα έχει αλλάξει η τακτική ...Τους "παρκάρουν" στα "ορεινά" τής Βουλής, εξασφαλίζοντάς τους τη βουλευτική ασυλία και την προστασία τού νόμου περί ευθύνης υπουργών.
Σε άλλες εποχές, δηλαδή, ο Κωστάκης θα ήταν σε κάποιο "ταβερνείο" στο Παρίσι, για να "περιμένει" να τον γυρίσουν σαν εθνικό "κεφάλαιο", ενώ τώρα τον αφήνουν στα "ορεινά" τής Βουλής να κάνει το ίδιο. Γι' αυτόν τον λόγο τού αναγνωρίζουν το δικαίωμα της σιωπής. Τώρα ο "εθνικός" ανιψιός - και φίλος τής Κανέλλη - στα "μουλωχτά" πηγαίνει στις ορκωμοσίες τής Βουλής, για να μην προκαλεί τον κόσμο ...Να μην προκαλεί, μέχρι να ξεχαστεί και να εμφανιστεί και πάλι σαν "αναμάρτητος" ...Σαν άφθαρτο "κεφάλαιο" του ελληνισμού και της πατρίδας. Τι περιμένει; ...Να τον σώσει ο εκλεκτός των Αμερικανών Τσίπρας.
Όπως τον θείο του τον έσωσαν οι Συνταγματάρχες τής CIA, έτσι κι αυτός περιμένει να τον σώσουν οι "αριστεροί" τής CIA και του Τέξας ..."Αριστεροί" με χουντικές ρίζες, όπως ο Τσίπρας ...και οι παπανδρεϊκές "δάφνες", όπως ο Βαρουφάκης. Όπως τον θείο τον έσωσαν κάποτε οι "ασύρματοι" του Γλέζου, οι οποίοι επιτάχυναν την πορεία προς τη Χούντα, έτσι και σήμερα τον ανιψιό τον βολεύουν οι "λεονταρισμοί" τού "κάλπικου" σταλινικού "ήρωα".

Περισσότερα, εδώ.