Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Θα τα ζήσουμε όλα μέσα στο '15 λοιπόν: Διχοτομείται το Αιγαίο Πέλαγος Τσίπρα; ΑΜΑΧΗΤΙ Ή ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ; Έφτασε η ώρα που όλοι θα δείξουν το ποιοι ακριβώς είναι. Ο Καμμένος, το ΓΕΕΘΑ, οι 300 της (β)ουλής, ο λαός... Όλοι !

Αθήνα: Σε πορεία σοβαρής επιδείνωσης κινούνται οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, με την Αγκυρα να εκδίδει NOTAM με την οποία δεσμεύει από την Τρίτη 3 Μαρτίου και για 10 μήνες (έως το τέλος του έτους) μεγάλη περιοχή του Αιγαίου, που εκτείνεται από τη Σκύρο έως τη Λήμνο, «κόβοντας» το Αιγαίο στα δύο, και παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο και τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα. Σύμφωνα με τον τουρκικό σχεδιασμό, η περιοχή αυτή του Αιγαίου θα χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση ασκήσεων και ως πεδίο βολής.

Έντονη είναι η αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από συνεννόηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, αποφασίστηκε να γίνουν έντονα διαβήματα προς τον ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και τον ICAO, με τα οποία καταγγέλλεται η Τουρκία.  
Επίσης, διάβημα έγινε...

Η συνέχεια  εδώ