Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ένα συλλεκτικό video τής απολαυστικοτάτης Μιχαλονάκου, στο οποίο κάνει λόγο για τα «νταβατζηδοκάναλα τής απόλυτης, βαλκάνιας, φτωχοποιημένης ξεφτίλας και φτωχομπινεδιάρικης επαρχιωτίλας». Κρυστάλλινες αλήθειες ! Σε κάποιο σημείο δε, ακούγεται και η εξής πρόβλεψη: Σύντομα, οι ανέστιες νοικοκυρές, οι νεόπτωχες και άνεργες φοιτήτριες, θα εφορμήσουν στα βοθροκάναλα και όλες οι Μενεγάκαινες μαζί με τους Λιάγκες και τις Σκορδάδες θα... υποκύψουν. Αυτό το (προφητικό) video, να μην το χάση κανείς ! Μία Μιχαλονάκου... «Κασσάνδρα» ! Έκλεισε δε και ραντεβού στα... «τηλεοπτικά γουναράδικα», υποσχομένη «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» !





Βίκυ Μιχαλονάκου

Η Βίκυ Μιχαλονάκου είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια. Γεννήθηκε στον Πειραιά, σπούδασε στη Ράλλειο Πρότυπο Σχολή, και μεταξύ άλλων σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες, Ιστορία της Τέχνης, Δημοσιογραφία, Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία και Μάρκετιγκ. [1]

Από το 1977 και έπειτα έχει αρθρογραφήσει στις μεγαλύτερες ελληνικές εφημερίδες, όπως Τα Νέα, Έθνος, Έθνος της Κυριακής κ.α.

Για χρόνια συμμετείχε σε εκπομπές στο ραδιόφωνο αλλά και στην τηλεόραση, στην κρατική αρχικά και έπειτα και στην ιδιωτική.

Αίσθηση είχε προκαλέσει τη δεκαετία του 1990 η παρουσίαση της εκπομπής «Ερωτοδικείο», μιας παρωδίας δικαστικού περιεχομένου, με ακατάλληλο περιεχόμενο, που θεωρήθηκε «προϊόν υποκουλτούρας» για κάποιους, ενώ είχε και φανατικούς οπαδούς. [2] Το 1998 στην εκπομπή επιβλήθηκε πρόστιμο από το Ε.Σ.Ρ. [3]

Για πολλά χρόνια είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ενώ σπάνια έκανε κάποιες εμφανίσεις στην τηλεόραση ως καλεσμένη, προκειμένου να σχολιάσει τα τηλεοπτικά δρώμενα. Την τηλεοπτική σεζόν 2010-2011, ωστόσο, επέστρεψε και μέσα από τη συχνότητα του Kontra Channel παρουσιάσε την «Πόλη των Παραισθήσεων».

Κασσάνδρα

Στην ελληνική μυθολογία η Κασσάνδρα, αναφερόμενη και ως Κασάνδρα ή Αλεξάνδρα, ήταν κόρη του βασιλιά της Τροίας Πριάμου και της Εκάβης.

Ο μύθος

Ο θεός Απόλλων έδωσε στην Κασσάνδρα το χάρισμα της μαντικής και ζήτησε τον έρωτά της ως αντάλλαγμα. Η Κασσάνδρα όμως αρνήθηκε. Τότε ο θεός την εκδικήθηκε δίνοντάς της την κατάρα του να μη δίνει κανένας πίστη στις προφητείες της. Μία άλλη παράδοση ερμηνεύει αλλιώς την απόκτηση του προφητικού χαρίσματος από την Κασσάνδρα: όταν ήταν ακόμα παιδί, οι γονείς της τέλεσαν μια τελετή στον ναό του Θυμβραίου Απόλλωνα έξω από τις πύλες της Τροίας και το βράδυ αποχώρησαν αφήνοντάς τη μαζί με τον αδελφό της Έλενο μέσα στον ναό. Την άλλη μέρα πήγαν να πάρουν τα παιδιά και τα βρήκαν να κοιμούνται έχοντας δίπλα τους δύο φίδια που τους έγλειφαν το πρόσωπο. Ο Πρίαμος και η Εκάβη άρχισαν να φωνάζουν και τα φίδια αποτραβήχθηκαν, αλλά είχαν προλάβει, ως όργανα του θεού, να τους δώσουν το χάρισμα της μαντικής. Για την Κασσάνδρα λεγόταν ότι προέλεγε το μέλλον μετά από θεϊκή έμπνευση, όπως η Σίβυλλα και η Πυθία. Από την άλλη, ο Έλενος το έπραττε ερμηνεύοντας τις κινήσεις και τις κραυγές των πουλιών (οιωνοσκοπία).
Η πρώτη από τις συγκεκριμένες προφητείες της Κασσάνδρας που αναφέρονται από τις πηγές ήταν ότι...

Η συνέχεια  εδώ