Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Τη Βίκυ Σταμάτη την... απέδρασαν. Η... «τρελλαίγκω», ΤΑ ΕΧΕΙ 400 !!!

Τσα !
Eσύ φτωχέ και τεμπέλη Έλληνα κάτσε και απόλαυσε την Ζωή... η Ζωή είναι ο νεός σου θεός στα χρόνια της λήθης και του ξεπεσμού (σύμφωνα με κάποιους φασίστες). Θα μπεις σε μια τάξη... θα πειθαρχήσεις... θα δεις με άλλο μάτι τα πράγματα γύρω σου. Μπροστά σου έχεις μια Ελλάδα που αλλάζει...

Περισσότερα, εδώ.


Φαίνεται πως η Βίκυ Σταμάτη δεν άντεξε τη νέα απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισής της καθώς όπως έγινε γνωστό η σύζυγος του πρώην υπουργού απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη το τελευταίο διάστημα με ψυχολογικά προβλήματα. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου είχε καταθέσει νέα αίτηση αποφυλάκισης ζητώντας να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους ώστε να μπορεί να είναι κοντά στον ανήλικο γιο της, ωστόσο και πάλι δεν τα κατάφερε.

Η συνέχεια εδώ



Απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο, όπου κρατούνταν, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η απόδραση της Βίκυς Σταμάτη έγινε μεταξύ 01:00 και 05:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Πιθανότατα η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, απέδρασε από το μπαλκόνι, καθώς η μπαλκονόπορτα του δωματίου της βρέθηκε ανοιχτή.

Την ευθύνη της απόδρασης της Βίκυς Σταμάτη έχουν σωφρονιστικοί υπάλληλοι οι οποίοι την φρουρούσαν επί 24ωρου βάσεως.

Η συνέχεια  εδώ

Σύμφωνα με τους συνηγόρους του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Σταμάτη μίλησε τηλεφωνικά για τελευταία φορά με τον πρώην υπουργό στις 18.00 το απόγευμα της Τετάρτης.

«Ήταν εντελώς απογοητευμένη και έκλαιγε συνεχώς» επισημαίνουν, υπογραμμίζοντας πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος προσπάθησε να την ηρεμήσει και να την καθησυχάσει, λέγοντάς της ότι την επόμενη φορά θα γίνει δεκτή η αίτησή της και θα καταφέρει να βγει από τη φυλακή.


Η συνέχεια εδώ