Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Τουρκικά και Ισραηλινά νοσοκομεία περιθάλπουν τραυματίες τζιχαντιστές


Είναι γνωστό ότι η Τουρκία έχει εκπαιδεύσει σε στρατόπεδα της χιλιάδες ισλαμοσυμμορίτες, οι οποίοι εν συνεχεία συμμετείχαν στον πόλεμο εναντίον της νόμιμης εξουσίας στην Συρία και το Ιράκ. Ο στρατός της Συρίας το τελευταίο διάστημα σε μια σειρά από κοινές επιχειρήσεις με την Χεζμπολάχ του Λιβάνου και τις ειδικές δυνάμεις του Ιράν έχει προκαλέσει βαριές απώλειες στο Ισλαμικό 
archive
Πρόσφατη φωτογραφία σε νοσοκομείο του Ισραήλ
Κράτος στην βόρειο Συρία και έχει σκοτώσει εκατοντάδες τζιχαντιστές.
Πέραν των τουρκικών νοσοκομείων και οι Ισραηλινοί περιθάλπουν τραυματίες τζιχαντιστές. Η ιουδαϊκή ιστοσελίδα Walla ανέφερε ότι 465 ισλαμιστές τρομοκράτες οι οποίοι τραυματίστηκαν στην Συρία έτυχαν θεραπείας στο ισραηλινό νοσοκομείο Ναχαρίγια της Γαλιλαίας. Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις βοηθούν στην μετακίνηση των τραυματιών γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους αποφάσεις και ψηφίσματα του ΟΗΕ και του Συμβουλίου Ασφαλείας που αφορούν την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας.
 zionist-jihadists-990x260-HOME
Είναι αυταπόδεικτο πλέον ότι Τούρκοι και Ισραηλινοί συμμετέχουν ενεργά στο πλευρό των τζιχαντιστών στον συμμοριτοπόλεμο της Συρίας και του Ιράκ και παρέχουν βοήθεια στους κανιβάλους ισλαμοσυμμορίτες από το 2011 που πρωτοεμφανίστηκαν αυτοί στην Μέση Ανατολή ως μισθοφόροι των Σιωνιστών της Ουάσιγκτον.
xanthiwtikos.blogspot.gr
O μοναδικός πολιτικός στην Ελλάδα που ασχολείται "συνέχεια" με τους τζιχαντιστές    ( για χάρη της Ισραηλινής φιλίας) είναι ο Παναγιώτης Καμμένος! Είναι επίσης ο μοναδικός πολιτικός που δήλωσε πως θα στείλει τζιχαντιστές στην Ευρώπη....αν και εφόσον δεν βρεθεί συμφωνία.
Τα συμπεράσματα δικά σας!

Το διαβάσαμε εδώ