Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΕΖΟΥ ΗΓΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο ηγέτης της Χεζμπολλά Χασάν Νασράλλα δήλωσε : ¨Αναμφίβολα η Τουρκία στήριξε και προστάτεψε την ISIS. Την χρηματοδότησε και της διασφάλισε κάθε ευκολία. Άνοιξε και τα σύνορα της για αυτήν. Αλλά τώρα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας λέει πως «Η ISIS απειλεί την εθνική ασφάλεια της Τουρκίας». Καλημέρα Τουρκία, ο ύπνος σας ας είναι υγιής¨.

……………..
Η ομιλία του Νασράλλα όπως δημοσιεύεται στην Τζουμχουριέτ, αναφέρει : ¨Θα έρθει μια μέρα που όλοι αυτοί οι άγριοι που τους κουβάλησαν εδώ, θα επιτεθούν και σε εκείνους. Είχαμε πει πως η μαγεία θα στραφεί στον μάγο. Είχαμε πει πως το φίδι δεν θα αρκεστεί στο να δαγκώσει τον ιδιοκτήτη του, αλλά θα τον φάει ολόκληρο. Αυτά τα είπαμε χρόνια πριν. Όλοι τότε πίστευαν πως ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ISIS

H Σαουδική Αραβία δήθεν κρατά σφικτά τα σκοινιά. Το ίδιο πίστευε και η Τουρκία. Το ίδιο πίστευαν Ιορδανία, Κατάρ, κάποιες χώρες του Κόλπου. ΗΠΑ, Αγγλία Γαλλία και όλοι… Πίστευαν πως ήλεγχαν τα πάντα. Και γέμισαν την Συρία και το Ιράκ με αυτούς τους άγριους. Διευκόλυναν τα δρομολόγια προς την ISIS. Άνοιξαν τα σύνορα τους για αυτήν. Τους έδωσαν χρήματα και όπλα. Και πολέμησαν μαζί τους. Τους διασφάλισαν πολιτική, θρησκευτική και δημοσιογραφική κάλυψη. Αληθές δεν είναι αυτό ; Τώρα όμως αρχίζουν κι αυτοί να πληρώνουν το τίμημα. Το νέο στην επικαιρότητα μας είναι η Τουρκία. Σήμερα μπορώ να πω ξανά πως αναμφίβολα η Τουρκία στήριξε και προστάτεψε την ISIS. Την χρηματοδότησε και της διασφάλισε κάθε ευκολία. Άνοιξε και τα σύνορα της για αυτήν. Αλλά τώρα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας λέει πως «Η ISIS απειλεί την εθνική ασφάλεια της Τουρκίας». Καλημέρα Τουρκία, ο ύπνος σας ας είναι υγιής.
…………………….
Εφ. Ταράφ 27/7/2015

Πηγή: tourkikanea