Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι, η Ελλάς μπορεί εύκολα να λάβη χρηματοδότηση από τους BRICS


Δραματική παρέμβαση της Μόσχας υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας ενώ κορυφώνεται η αδιαλλαξία του Γερμανικού Καρτέλ, που δεν ελέγχεται πλέον από τον Ομπάμα. Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα μπορεί εύκολα να λάβει χρηματοδότηση από τους BRICS,

ΜΟΣΧΑ, 7 Ιουλίου / TASS /. Η Ελλάδα μπορεί εύκολα να λάβει χρηματοδότηση από τη Νέα Τράπεζα Ανάπτυξης που ιδρύσαν οι χώρες BRICS, δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Σεργκέι Στόρτσακ, και πρόσθεσε ότι αυτό θα απαιτούσε μια πολιτική απόφαση, και ότι ως μόνο προαπαιτούμενο είναι αρκετό η Ελλάδα να αγοράσει μια δυο μετοχές της τράπεζας ώστε να είναι επιλέξιμη για χρηματοδότηση.
«Αν αγοράσουν , μερικές μετοχές θα γίνουν μέλη της τράπεζας, και θα είναι σε θέση να υπολογίζουν σε πόρους. Δεν υπάρχει καμιά σύνεση ανάμεσα στην κεφαλαιακή συνεισφορά και στο ποσό της χρηματοδότησης», είπε και τόνισε ότι η είσοδος ενός νέου μέλους στο σημερινό σύστημα είναι πάντα πολιτική απόφαση.

Η διαδικασία

«Οι Έλληνες έτυχε να είναι οι πρώτοι που ενδιαφέρονται για την τράπεζα. BRICS .
Από τη στιγμή που το Ιδρυμα αρχίζει να λειτουργεί, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα κάνει πρόταση στο Συμβούλιο των Διοικητών που θα εγκρίνει τη διαδικασία για να εγκριθούν οι αιτήσεις ένταξης των νέων μελών», τόνισε ο Στόρτσακ, που πρόσθεσε ότι «δεν βλέπει κανένα πρόβλημα» με την έγκριση της ενδεχόμενης ελληνικής αίτησης.
«Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα αν οι πέντε κυβερνήσεις ζητήσουν από τους διοικητές τους να δεχθούν την αίτηση», είπε.

Προηγουμένως, ο πρόεδρος του Ρωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Σεργκέι Κατούριν είχε δηλώσει στο Τας ότι...

H συνέχεια  εδώ