Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Δεν χρειάζεται να έχης αποφοιτήση από τη Σχολή Πολέμου για να καταλάβης ότι έρχεται - «με τα 1.000» - ΚΑΙ στρατιωτική εισβολή τακτικού στρατού σε νησιά τού Ανατολικού Αιγαίου (πέραν τής ατάκτου εισβολής στιφών ισλαμιστών εποίκων - λαθρομεταναστών) - Και τελειωμένος ΜΑΛΑΚΑΣ να είσαι, το βλέπεις: ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Εγώ, τι άλλο να πω; Τα γνωστά: Σάς γαμώ

Μείζον ζήτημα εθνικής ασφάλειας και ασφάλειας της στρατιωτικής φρουράς στο Φαρμακονήσι ανακύπτει, καθώς αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 350 λαθρομετανάστες βρίσκονται πάνω στο νησί απέναντι στους 24 στρατιώτες με επικεφαλής έναν υπολοχαγό. Το γεγονός ότι δεν έχουν γίνει ακόμη ενέργειες για την απομάκρυνση τους μοιάζει αδιανόητο, αλλά την ίδια στιγμή, η Κως έχει βουλιάξει από τους λαθρομετανάστες. Πρόκειται σαφώς και ένα τραγικό αποτέλεσμα της πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό που προβληματίζει έντονα αυτή τη στιγμή την ηγεσία του ΓΕΣ, είναι τι θα συμβεί αν οι 350 «λάθρο» εξεγερθούν εναντίον των ανδρών του φυλακίου στο Φαρμακονήσι. Πρόκειται για μία αναλογία της τάξεως του 1 προς 15, με τον αριθμό των λαθρομεταναστών να αυξάνεται συνεχώς. Οι σκέψεις που υπάρχουν είναι να ενισχυθεί η φρουρά του Φαρμακονησίου για παν ενδεχόμενο.
Το ΓΕΣ διαψεύδει δημοσιεύματα που ανέφεραν πως...

Η συνέχεια  εδώ