Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Κανένας οίκτος για τους απολυμένους των ΜΜΕ: Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ, τους χρησιμοποίησε ως δουλικά (για να κάνη εδώ και 25 χρόνια τις πρόστυχες βρωμοδουλειές της) και τώρα τους πετάει σαν στυμμένες λεμονόκουπες στα σκουπίδια. Συνέβαλαν στο να καταστραφή η χώρα, τώρα καταστρέφονται κι αυτοί μαζί της: ὓβρις → ἂτη → νέμεσις → τίσις - Απλά πράγματα...

Πογκρόμ απολύσεων στον ANT1, στα άκρα η κόντρα των καναλαρχων με την κυβέρνηση. Παράπλευρες απώλειες οι απολύσεις απλών μεροκαματιάρηδων τεχνικών, οι οποίοι θυσιάζονται και δυστυχώς δεν έχουν την προστασία των συναδέλφων τους της ΕΡΤ.
Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο τηλεοπτικό τοπίο μετά τις απολύσεις 34 εργαζομένων από το κανάλι του Αμαρουσίου. Ούτε το Σάββατο μεταδόθηκε δελτίο ειδήσεων, ενώ όπως έχουν εξαγγείλει οι ενώσεις οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν ως τη Δευτέρα. Πληροφορίες κάνουν λόγο για δεκάδες απολυσεις ακόμα και τη μετατροπή του σταθμού σε αμιγώς ψυχαγωγικό κανάλι. Να σημειωθεί ότι…εκτός απ΄τον ANT1, στην Κάντζα ζουν το δικό τους δράμα, με τις πρόσφατες μειώσεις μισθών στον ALPHA να φτάνουν έως και το  50%.

Η συνέχεια εδώ