Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

800 (!!!) ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ - ΕΠΟΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ !!! ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΕΛΕΙ Η ΛΕΣΒΟΣ !!!


Το ένα τέταρτο του πληθυσμού της Λέσβου είναι αυτη την στιγμή ξένοι λαθρομετανάστες! Συνολικά στους 11.000 ανέρχονται οι λαθρομετανάστες που έχουν κάνει απόβαση στο νησί με την χθεσινή ημέρα να κατέχει τα πρωτεία στην βίαιη είσοδο ξένων σε ελληνικό έδαφος από το 1941 που μπήκαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα!
Συνέχεια τα πλοία τους μεταφέρουν στην Αθήνα και συνέχεια αποβιβάζονται ολόκληρες στρατιές στο ελληνικό νησί χωρίς κανένα έλεγχο και χωρις κανέναν περιορισμό! Ουδείς τους εμποδίζει, όλοι είναι παρατηρητές της μεγαλύτερης εισβολής και αλλοίωσης της πληθυσμιακης σύνθεσης ενός νησιού που σε λίγο μόνο κατ'όνομα θα είναι ελληνικό...
Μόνο 8.000 υπολογίζεται ο αριθμός των μεταναστών και των προσφύγων που είτε μένουν στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής στη Μόρια, περιμένοντας την έκδοση των απαραίτητων δικαιολογητικών, είτε στον περιβάλλοντα χώρο, είτε τέλος στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ.
Μόνο για το Σαββάτο πιστοποιήθηκε η άφιξη περί των 2.600 νέων μεταναστών και προσφύγων, ενώ άλλοι 2.000 περίπουπου αφίχθηκαν δεν έγινε δυνατό να πιστοποιηθούν λόγω έλλειψης μέσων και προσωπικού.
Την Κυριακή, όμως, υπολογίζεται ότι...

Η συνέχεια  εδώ

Περισσότεροι από 800 μετανάστες έχουν καταμετρηθεί στο Φαρμακονήσι αφήνοντας πίσω την τρομακτική μειοψηφία των μόλις 20 μόνιμων κατοίκων στο νησί!

Περισσότερα, εδώ