Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Μητσοτακο - Βοριδο - καταστάσεις. Ο Δραγούμης, είναι απλώς για ξεκάρφωμα...

Οι Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης και Εμμανουήλ (Μάνος) Κώνστας στα νειάτα τους...

Ο Μάνος Κώνστας σήμερα
Με ομόφωνη απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου εξουσιοδοτήθηκε ο γενικός Γραμματέας και το Πολιτικό Γραφείο να προβούν στις αναγκαίες συνομιλίες με φορείς προκειμένου να υπάρξει συγκρότηση σχήματος που θα επιχειρήσει να αντιμετωπίσει την κατάρρευση της πατρίδας. Οι εκλογές που έρχονται θα επιδιώξουν την συνέχιση της χειραγώγησης του Ελληνικού λαού στις λύσεις εξάρτησης, παρακμής, ανυποληψίας. Σύμφωνα με την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να...

Η συνέχεια  εδώ

Ο ΛΑ.Ο.Σ. του Καρατζαφέρη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το κόμμα Εθνικό Μέτωπο και με το κόμμα Νέα Ελλάδα του κ. Ηλία Μαρκόπουλου, με σκοπό κοινή εκλογική κάθοδο στις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Από το Εθνικό Μέτωπο είχε γίνει πρόταση για συνεργασία και στον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας (το γνωστό κόμμα των αποστράτων) χωρις να γνωρίζω τι αποτέλεσμα υπάρχει.

 Πάντως ήδη από το κόμμα του Καρατζαφέρη έχουν φύγει αρκετά στελέχη προς ένα κόμμα που έγινε από παλιά στελέχη του και δεν θα κατέβει στις εκλογές τους Σεπτεμβρίου, τον... ΕΘΝ.Ο.Σ. (Εθνικός Ορθόδοξος Σύνδεσμος).