Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Γιατί η Ευρώπη γεμίζει καθημερινά από λαθρομετανάστες; Ποιο είναι το σχέδιο;

Το ευρώ, όπως θα εξηγήσουμε παρακάτω, δεν "σηματοδοτεί" κάποια ευρωπαϊκή επιστροφή στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι. Σηματοδοτεί την "επιστροφή" των Εβραίων στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει καμία σύγκρουση νομισμάτων. Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια σύγκρουση, εφόσον καί τα δύο νομίσματα τα ελέγχουν οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι. Οι άνθρωποι, οι οποίοι ελέγχουν μέσω FED το δολάριο, είναι οι ίδιοι που μέσω της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας ελέγχουν και το ευρώ. Ο Γκρίνσπαν, ο Μπενράκε, Τρισέ και ο Άκερμαν δεν είναι μόνον ομοϊδεάτες, συνάδελφοι και ομοτράπεζοι. Είναι "ομογάλακτοι" και "όμαιμοι" Εβραίοι.
 
Αυτό αποκαλύπτει τις προθέσεις τους. Υπάρχει η "μετακίνηση" των Εβραίων από τις ΗΠΑ προς την Ευρώπη. Μέσω του ευρώ προσπαθούν να "μετακινήσουν" το δικό τους πλέον πρώην αμερικανικό κεφάλαιο στην Ευρώπη. Οι Εβραίοι με τον έλεγχο του ευρώ προσπαθούν να καταφέρουν δύο διαφορετικά πράγματα, τα οποία βασίζονται πάνω σε μια πολύ βασική ανάγκη τους. Η ανάγκη τους είναι να μετακινηθούν από τις ΗΠΑ. Δεν τους συμφέρει να παραμείνουν στις ΗΠΑ, γιατί τους κοστίζει παραπάνω να ελέγχουν από εκεί την παγκόσμια οικονομία και επιπλέον στις ΗΠΑ αισθάνονται πλέον ανασφαλείς. Θα έφευγαν από εκεί ακόμα κι αν δεν είχαν αυξημένο κόστος να ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία.
Ο πρώτος λόγος, δηλαδή, είναι θέμα οικονομικής "γεωμετρίας". Η Ευρώπη είναι η πιο πλούσια αγορά στον Κόσμο και βρίσκεται πλέον στο κέντρο του, εφόσον τα δύο άκρα της Ανατολής και της Δύσης καλύπτονται από την Κίνα και τις ΗΠΑ αντίστοιχα. Δεν συμφέρει πλέον τους Εβραίους να "απομονωθούν" σε κάποιο από αυτά τα άκρα. Δεν τους συμφέρει ούτε σε χρόνο ούτε σε χρήμα. Είναι μεγάλες οι μετακινήσεις και αντίστοιχα μεγάλα και τα έξοδα. Οι Εβραίοι είναι άνθρωποι της αγοράς και η αγορά γίνεται πάντα στην πλατεία. Στην κεντρική πλατεία είναι πάντα η καλύτερη αγορά. Στη Μεσόγειο βρίσκεται η Πλατεία του Πλανήτη και όχι στις ακτές τους Ειρηνικού, είτε από δυτικά είτε από ανατολικά.
Ο δεύτερος λόγος είναι πιο σημαντικός. Οι Εβραίοι έκλεψαν στην κυριολεξία το κεφάλαιο των Αμερικανών και αναγκαστικά σκέφτονται ως κλέφτες. Τον κλέφτη, όσο πονηρός και ισχυρός κι αν είναι, δεν τον συμφέρει να παραμένει μαζί με τα κλοπιμαία του στον χώρο του εγκλήματος και άρα μαζί με το θύμα του. Φοβάται ότι σε κάποια στιγμή θα αντιδράσει και θα του τα ζητήσει πίσω. Γι' αυτό ακριβώς θέλουν το ευρώ. Για να "κλειδώσουν" τα κλοπιμαία στο όνομά τους. Για να μην τους απειλούν οι πρώην ιδιοκτήτες του. Για όσο διάστημα το κεφάλαιό τους και άρα το σύνολο των πολυεθνικών συνδέεται με το αμερικανικό νόμισμα, αυτοί κινδυνεύουν. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο χάσουν τον έλεγχο της FED, μπορούν να απειληθούν από τους Αμερικανούς. Μπορούν οι Αμερικανοί να κάνουν εις βάρος τους ό,τι έκαναν οι ίδιοι εις βάρος τους.
 
Για να το καταλάβει κάποιος αυτό, θα πρέπει να γνωρίζει μερικά άλλα πράγματα άσχετα με το ευρώ και βέβαια με την οικονομία. Τι πρέπει να γνωρίζει; Ότι η επιστροφή των Εβραίων στην Ευρώπη δεν είναι τόσο απλή υπόθεση για τους ίδιους. Η Ευρώπη είναι η μισή Μεσόγειος και εκεί βρίσκεται το πρόβλημα των Εβραίων. Φοβούνται οι Εβραίοι τη Μεσόγειο, γιατί φοβούνται αυτούς που την κατοικούν. Τη φοβούνται —άσχετα με το πόσο ισχυροί είναι σήμερα— όσο φοβάται ένας απατεώνας την παλιά του γειτονιά, όσο πετυχημένος κι αν είναι όταν επιστρέφει σ' αυτήν.
Η Μεσόγειος τρομάζει τους Εβραίους. Τους γνωρίζει η Μεσόγειος και αυτό τους τρομάζει.
Δεν μπορούν να επιστρέψουν σ' αυτήν, παριστάνοντας τους οικονομικούς "φωστήρες" —όπως έκαναν στις ΗΠΑ— ή τους άσπιλους "μάρτυρες" —όπως έκαναν στη Βόρεια Ευρώπη— ή τους αγνούς "επαναστάτες" —όπως έκαναν στη Ρωσία—. Εκεί ξεγέλασαν τους λαούς, γιατί απλά εκείνοι δεν τους γνώριζαν. Η Μεσόγειος όμως είναι μια διαφορετική περίπτωση. Στη Μεσόγειο βρίσκεται η Αίγυπτος του Φαραώ, ο οποίος, μετά από έναν πολύ γρήγορο και εποικοδομητικό "περίπατο" στην έρημο, τους "χάρισε" τον Μωϋσή. Στη Μεσόγειο βρίσκεται η Ελλάδα του Αντιόχου, ο οποίος, μετά από μια εξόχως δημιουργική περίοδο ανταλλαγής πολιτισμικών προϊόντων, τους "χάρισε" άπειρες Χανουκά.
Στη Μεσόγειο βρίσκεται η Ρώμη του Τραϊανού, ο οποίος —πολλούς αιώνες πριν από το Χόλυγουντ— "χάρισε" σε άπειρους Εβραίους τον πρώτο μεγάλο πρωταγωνιστικό τους ρόλο —δυστυχώς γι' αυτούς όχι αυτόν των λιονταριών— στο μεγάλο "θέατρο" του Κολοσσαίου. Στη Μεσόγειο βρίσκεται η Ισπανία της Ισαβέλλας, η οποία τους "χάρισε" την πρώτη μεγάλη οργανωμένη και δωρεάν "κρουαζιέρα" στην ιστορία τους. Στη Μεσόγειο τέλος βρίσκονται οι Φιλισταίοι ή Παλαιστίνιοι, οι οποίοι, κάθε φορά που τους βλέπουν, θέλουν να τους "χαρίσουν" θαυμάσια αυτοσχέδια πυροτεχνήματα. Όλοι όσοι προσπάθησαν πραγματικά να τους εξαλείψουν ως λαό και όχι απλά να συμμετέχουν στα προβοκατόρικα και κερδοφόρα "παιχνίδια" τους, βρίσκονται γύρω από τη Μεσόγειο.
Αυτό είναι το πρόβλημά τους και η ασφαλής μετακίνησή τους στην Ευρώπη είναι το ζητούμενο όλων αυτών των φαινομενικά άσχετων κερδοσκοπικών παιχνιδιών εις βάρος του ευρώ. Εκμεταλλεύονται για τελευταία φορά το δολάριο, ώστε να μονιμοποιηθούν στην Ευρώπη. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Οι Εβραίοι, για να είναι ασφαλείς στην Ευρώπη, θα πρέπει ν' αλλάξουν τα χαρακτηριστικά των κρατών της. Φοβούνται την εθνική ομοιογένεια των κρατών της και κυρίως αυτών της Μεσογείου. Άρα επιδιώκουν την "αμερικανοποίησή" της. Επιδιώκουν την απεθνικοποίησή της. Βασικός τους στόχος είναι τα PIGS της Μεσογείου, όπως "χιουμοριστικά" λένε όταν αναφέρονται στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία. Τα "γουρούνια" της Μεσογείου.
ΑΚΟΜΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΠΕΡΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΔΗΘΕΝ ΛΑΘΡΟ ...ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ,Επιδιώκουν να χαρίσουν τη Μεσόγειο σ' αυτούς που δεν τους γνωρίζουν και τους οποίους ελέγχουν εις βάρος αυτών που τους γνωρίζουν και τους τρομάζουν. Θέλουν να στείλουν Έλληνες στις πεδιάδες της Βόρειας Ευρώπης και να "κατεβάσουν" Γερμανούς στην Πελοπόννησο. Να στείλουν Ισπανούς στη Μολδαβία και Τσέχους στη Καταλονία. Δανούς στην Κορσική και Ιταλούς στη Λετονία. Γιατί; Για να δημιουργήσουν τόσο περίπλοκα και πολυσύνθετα συμφέροντα στην Ευρώπη, τα οποία θα λειτουργούν σαν "κουβάρι" που δεν ξεμπλέκεται. Συμφέροντα συλλογικά και ιδιωτικά.
Θέλουν ξένους λαούς να προοδεύουν ως λαοί με κεφάλαια ξένων λαών, όπως θέλουν και ξένους ιδιώτες να προοδεύουν ως ιδιώτες σε ξένους τόπους. Γιατί; Γιατί αυτό τους συμφέρει ως ξένους και τους ίδιους. Ξένους ως λαό, εφόσον ως λαός επωφελούνται εις βάρος άλλων λαών και ξένους ως ιδιώτες, εφόσον οι Εβραίοι είναι διάσπαρτοι σε όλα τα κράτη της Ευρώπης. Θέλουν να δημιουργήσουν τεράστια συμπλέοντα συμφέροντα με "διαπλοκές" κρατικών συμφερόντων και εκατομμύρια μετανάστες και λαθρομετανάστες, ώστε να έχουν μια πανίσχυρη γραμμή άμυνας, η οποία δεν θα διασπάται με τίποτε και από κανέναν.

Αυτό είναι το ζητούμενο αυτής της πολιτικής. Στριμώχνουν στα όρια τα κράτη της Μεσογείου, για να τους αποσπάσουν το κεφάλαιό τους. Προσπαθούν ν' αρπάξουν το ιδιωτικό και δημόσιο κεφάλαιό τους, ώστε να το έχουν στη διάθεσή τους να το μοιράσουν κατά βούληση. Αφήνουν αυτά τα κράτη στο έλεος της διεθνούς κερδοσκοπίας, προκειμένου να τα αναγκάσουν να "υποθηκεύσουν" και στη συνέχεια να "ξεπουλήσουν" το κεφάλαιό τους. Σχεδιάζουν τη μεγαλύτερη ανακατανομή εγγείου κεφαλαίου από την εποχή που η Ρώμη κατέκτησε την Ευρώπη και τη μοίραζε στους "γαλαζοαίματους" και τους εποίκους της. Έχουν ανάγκη αυτήν την ανακατανομή, γιατί θέλουν ν' αλλάξουν τα πληθυσμιακά χαρακτηριστικά των χωρών της Μεσογείου, προκειμένου να τις ελέγχουν απόλυτα. Προκειμένου να μετατρέψουν τους επίφοβους λαούς τους σε μειονότητες μέσα στις ίδιες τους τις πατρίδες.
 Αβραμόπουλος, ομιλια AJC, ουάσιγκτον, 3 ιουνιου 2013
Γι' αυτόν τον λόγο παίζουν τα κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος των μεσογειακών κρατών και βέβαια χρηματοδοτούν με τόνους χρημάτων τις διάφορες διασπαστικές ΜΚΟ. Δεν θέλουν με τίποτε να βρεθούν ως λαός αντιμέτωποι με άλλον ομοιογενή λαό, ο οποίος θα εχθρεύεται σε κρατικό επίπεδο τις μεθοδεύσεις τους. Δεν θέλουν ως μεμονωμένοι ιδιώτες να βρεθούν στο στόχαστρο κάποιου ομοιογενούς λαού και να κινδυνεύουν με διωγμό τους. Δεν θέλουν έπ’ ουδενί να συναντηθούν με κάποιο από τα "γουρούνια" της Μεσογείου. Έχουν συναντηθεί με αυτά στο παρελθόν και δεν έχουν καλές αναμνήσεις ώστε να το ξαναδοκιμάσουν......
 http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2010/03/blog-post_7781.html