Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Η έκτη καραμέλα !


Οποιοδήποτε 5χρονο παιδί, γνωρίζει ότι εάν βάλεις πέντε καραμέλες μέσα σε ένα άδειο βάζο, μπορείς να πάρεις πίσω μόνον πέντε καραμέλες μέσα από το συγκεκριμένο βάζο. Κανένας ευσεβής πόθος, όνειρο, φαντασίωση ή προσευχή δεν θα μπορέσει να σου δώσει μία επιπλέον καραμέλα, δηλαδή έξι καραμέλες μέσα από αυτό το βάζο. Ο λόγος, είναι απλούστατος: αυτή η έκτη καραμέλα δεν υπάρχει. Ουδέποτε υπήρξε και ποτέ δεν θα υπάρξει. Κάθε συζήτηση για την έκτη καραμέλα, είναι ανούσια και προϊόν φαντασίας. Η έκτη καραμέλα, είναι μία φαντασία.
Οι Ιδιωτικές Κεντρικές Τράπεζες, οι οποίες υπάγονται στην “B.I.S.”1 - όπως η “Τράπεζα της Ελλάδος” και η “Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα” - εκδίδουν, από «κοπανιστό αέρα», το δημόσιο νόμισμα ως έντοκο δάνειο, λειτουργώντας στην βάση της πεποίθησης ότι μπορούν να βάλουν πέντε καραμέλες (Ευρώ, δολάρια ή οποιοδήποτε άλλο νόμισμα) μέσα σε ένα βάζο (στην παγκόσμια αγορά) και ως διά μαγείας να λάβουν έξι καραμέλες πίσω από το βάζο. Κατά συνέπεια, ίσως συμπεράνουμε ότι οι Τραπεζίτες είναι πιο ηλίθιοι από πεντάχρονα παιδιά! Αλλά, σε αντίθεση με τα πεντάχρονα παιδιά, οι Σιωνιστές Χάζαροι Τραπεζίτες θα πάρουν το αυτοκίνητο σου, το σπίτι σου, τα υπάρχοντα σου, τα χρυσαφικά σου, το οικόπεδο σου, την επιχείρησή σου, την αξιοπρέπεια σου, την ελευθερία σου, την ζωή σου και ολόκληρο το έθνος σου, όταν δεν πάρουν εκείνη την έκτη καραμέλα!
Το κακομαθημένο παιδί, μπορεί να ξεσπάσει κλαίγοντας ή και να κάνει κάποια αταξία, όμως αυτό θα είναι το τέλος της αναστάτωσης. Ωστόσο, οι κακομαθημένοι Σιωνιστές Χάζαροι Τραπεζίτες, στην αλαζονική οργή και απληστία τους που δεν μπορούν να έχουν την...

Η συνέχεια  εδώ