Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Τι να σού εξηγήση μωρέ ο Τραϊανού; Ένας κρυφοχουντικός είναι, που οραματίζεται ελληνοτουρκικές συνομοσπονδίες. Τους Βενιζελικούς τους βρίζει για ξεκάρφωμα. Mάς δουλεύει όλους ψιλό γαζί...

Σκέψεις και προβληματισμοί...


Προσωπικά δεν αμφισβήτησα την εντιμότητα του Τραϊανού, ούτε υποστηρίζω οτι τα παίρνει κλπ. Απλώς θέτω ερωτήματα. Γιατί μας λέει οτι πρέπει να ψηφίσουμε Συριζα ενώ ξέρει πως αυτό είναι η πιο απίθανη εξέλιξη που θα μπορούσαμε να έχουμε με βάση τα δεδομένα μας; Είναι δυνατόν να βγει πρώτος ο Σύριζα; Και αυτοδύναμος; Ο ίδιος εξάλλου έλεγε πως ο Συριζα θα πέσει γρήγορα με την πρώτη στραβή. Γιατί πιστεύει οτι ο λαός θα στηρίξει κάποιον από τους πολιτικούς; Γιατί δεν βγήκε μπροστά ο ίδιος να ζητήσει ψήφο καθαρά και έντιμα; Πατριωτικά και με πρόγραμμα; Μήπως νομίζει οτι είναι ο μόνος διαμορφωτής των εξελίξεων στην Ελλάδα; Γιατί μας το προτείνει ως μοναδικό σχέδιο και μάλιστα μας λέει οτι αν βγει βουλή με τον Μεϊμαράκη Πρωθυπουργό και τον Τσίπρα αντιπολίτευση, το ελληνικό κράτος έχει τελειώσει; Δεν υπάρχει πιο απαισιόδοξη φράση στο διαδίκτυο από έναν κατά τ'άλλα αναλυτικό νου σαν του Τραϊανού. Δηλαδή να το πάρουμε απόφαση οτι έχουν χαθεί όλα, μιας και το σενάριο αυτό δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί ούτε μία στο εκατομμύριο.

Γιατί δεν μας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πιστεύει οτι η κυβέρνηση του Συριζα δεν θα μπορέσει να εφαρμόσει τα μνημόνια; Τι πιστεύει οτι θα κάνουμε; Πρώτα θα τον ψηφίσουμε και μετά θα τον ανατρέψουμε; Τέτοιον ελιγμό θα τον κάνει ο λαός στον Τσίπρα με καθοδηγητή τον Τραϊανού;

Ή μήπως μας αποκαλύπτει την αλήθεια ο Τραϊανού, ώστε αυτή να δουλέψει στο μυαλό μας και να ξέρουμε πως να λειτουργούμε ως πολίτες γενικώς; Δεν σημαίνει δηλαδή οτι τα πράγματα θα εξελιχθούν έτσι όπως μας τα είπε, αλλά θα πρέπει ο κόσμος να ξέρει οτι αν ο Τσίπρας παραμείνει στην εξουσία, θα πλήρωσει τα μνημόνια με πολιτικό θάνατο; Αυτό το λέμε μέρες τώρα αμέτρητοι άνθρωποι. Από τις 20 Αυγούστου έγραφα οτι "Μας πάνε γρήγορα γρήγορα σ'εκλογές για να μην προλάβει ο ελληνικός λαός να χτίσει ισχυρό αντιμνημονιακό μέτωπο. Για ν'αποφύγουν να εφαρμόσουν τα μέτρα του μνημονίου, προτού τα "ψηφίσει" ο λαός στην κάλπη. Αυτοί οι εγκληματίες, αφού είπαν αμέτρητα ψεύδη στον ελληνικό λαό, αφού τσαλαπάτησαν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου, ψάχνουν απεγνωσμένα τρόπους να τον παγιδέψουν. Δεν του φτάνει του Τσίπρα η καθαρή εντολή του Γενάρη και θέλει εκ νέου εκλογές για να βάλει τον λαό να ψηφίσει εμμέσως μνημόνιο και να τους νομιμοποιήσει".

Ο Τραϊανού μας λέει πως τις εκλογές τις θέλουν για να βγάλουν μία νέα μνημονιακή κυβέρνηση ΝΔ και αντιπολίτευση να έχουμε τον Τσίπρα. ΠΟΥ την είδε αυτή την κυβέρνηση; Θα ψηφίσουμε τώρα τον Βαγγέλη και τη Φώφη; Γιατί δεν μας εξηγεί; Αν συνεχίσω να γράφω, δεν πρόκειται να σταματήσω, τα ερωτήματά μου είναι πολλά.
Παναγιώτης