Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Όταν κάνετε αναλύσεις κύριοι τού "analystsforchange", να τις κάνετε ολοκληρωμένες και αμερόληπτα ! Όχι σύμφωνα με τα γούστα σας...

Είπε ο αμερικανόφιλος: 

«Όσον αφορά τώρα τις στρατιωτικές επεμβάσεις, όπως αυτές της Ρωσίας σήμερα στη Συρία, όπου πολύ εκθειάζουν τον κ. Putin για την αποφασιστικότητα και την πυγμή του, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ανόητες επιδείξεις δύναμης – οι οποίες κοστίζουν πάρα πολύ ακριβά, ενώ σπάνια έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα».

Περισσότερα,  εδώ

-----------------------------------------------
-----------------------------------------------

Όμως, ολόκληρο το «έργο», έχει ως εξής:

Ο Ρώσος στρατηγός Νικολάι Μπογκντανόβσκι, αναπληρωτής αρχηγός του Ρωσικού Επιτελείου, συνοδευόμενος από μεγάλη στρατιωτική ακολουθία φτάνει στο Ισραήλ για διήμερη επίσκεψη την Τρίτη 6 Οκτωβρίου.
Ρώσοι και Ισραηλινοί συναντιόνται για να συζητήσουν την αυξημένη συνεργασία μεταξύ των δύο στρατών, σύμφωνα με το ισραηλινό σάιτ γεωπολιτικής και ασφάλειας Debka.
Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, ο Ρώσος υπουργός Αμύνης ανακοίνωσε την αιφνιδιαστική εμφάνιση του καταδρομικού του ρωσικού πολεμικού ναυτικού, Moskva, το οποίο φέρει 64 προηγμένους αντιαεροπορικούς πυραύλους S-300, στα ανοιχτά της παράκτιας συριακής πόλης Λαττάκειας.
Στρατιωτικές πηγές επεσήμαναν στο 
Debka ότι...


H συνέχεια εδώ