Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Αυτοί μάς κυβερνούν - Το παρελθόν που θέλει να ξεχάση ο Καμμένος

Ένα ξεχασμένο εξώδικο του καθοδηγητή της χούντας  Γεωργαλά στον μη χουντικό τρομάρα, του και νυν συνεργάτη – συνεταίρο-σύν-τροφο των δήθεν νεοαριστερών Καμμένο αποδεικνύει όχι απλά μία σχέση μεταξύ των δύο αυτών ανδρών, αλλά συνεργασία. Ο Γεωργαλάς διαμαρτύρεται πως του είχε γράψει το βιβλίο για την τρομοκρατία δίχως να εξοφληθεί.
Αναφέρει χαρακτηριστικά...

Η συνέχεια εδώ


Έρχεται τσουνάμι αποκαλύψεων - Ο Πάνος Καμμένος, οι «μυστικοσύμβουλοι», η σχέση με τον «κύριο Γιώργο» και οι συμπεριφορές του τύπου: «Άμα σου ρίξω μια αγωγή, θα δεις εγώ ποιος είμαι»!
Όπως σας είχαμε επισημάνει και στο παρελθόν το Newsbomb.gr δεν θα υποκύψει ούτε σε εκβιασμούς, ούτε σε πιέσεις. Θα συνεχίσει να ασκεί τη δημοσιογραφία από κάτω προς τα πάνω, από τη βάση προς την πολιτική εξουσία κι όχι το αντίθετο.
Δείτε λοιπόν ποιοι μας κυβερνούν και ποιοι ελέγχουν τις τύχες των παιδιών μας και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.
Δείτε γιατί ο τόπος αυτός δεν πρόκειται ποτέ να βγει από το τέλμα, όσο κυβερνάται από πολιτικούς που πάσχουν από το σύνδρομο που οι επιστήμονες αποκαλούν: «ύβρις της εξουσίας».
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Πάνος Καμμένος.
Οι αντίπαλοι του καταλογίζουν - εκτός όλων των άλλων- πολιτικό «παλιμπαιδισμό». Εκείνος όταν ακούει κάτι τέτοια, άλλες φορές γελά συγκαταβατικά, άλλες εκρύγνειται κι άλλες για...

H συνέχεια  εδώ