Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Σχόλιο «όλα τα λεφτά»: «Τελικά υπάρχει τίποτα θετικό όσον αφορά τους Εβραίους; Γιατί ό,τι διαβάζουμε σχετικά με αυτούς, είναι οδυνηρά αποκρουστικό. Επιπλέον, δεν υπάρχει τίποτα το θετικό όταν τους γνωρίζουμε. Ή με τη μαγεία ασχολούνται για το κέρδος ή η τσιγγουνιά τους είναι εξωφρενική. Και το να δουλεύεις για Εβραίους, χωρίς τη μεσολάβηση άλλου παράγοντα, είναι δύσκολο. Πολύ απαιτητικοί και τα δικά τους λάθη τα χρεώνεσαι εσύ. Έχω συνεργαστεί με Εβραίους σε επαγγελματικό χώρο και δεν ήτανε ό,τι το καλύτερο. Επιπλέον, έτσι και θυμώσουν και εκνευριστούν μαζί σου, γιατί τους παράκουσες, θα σε φάει το μαύρο φίδι. Τελείωσες γιατί είναι και εκδικητικοί σε βαθμό κακουργήματος. Κατά τ' άλλα, να είναι καλά, αλλά μακριά από εμάς. Δεν έχω πρόβλημα μαζί τους, αρκεί να αποφεύγουμε ο ένας τον άλλον, για την ψυχική μας ηρεμία»...

«Πολλοί από τους Εβραίους του υποκόσμου προφανώς δεν έβλεπαν καμία διαφορά μεταξύ των σκοτεινών δραστηριοτήτων τους και της θρησκευτικής τους ζωής, συχνά τηρώντας μάλιστα τις θρησκευτικές τους υποχρεώσεις» (“Prostitution and Prejudice”)

 Διάβασε και:  




Το Prostitution and Prejudice: The Jewish Fight Against White Slavery 1870-1939 είναι ένα βιβλίο του 1982 γραμμένο από τον Εβραίο μελετητή Edward W. Bristow, στο οποίο παρουσιάζεται ένα θέμα «ταμπού» για την εβραϊκή κοινότητα. Ο μεγάλος ρόλος που οι Εβραίοι έχουν διαδραματίσει ιστορικά στην πορνεία. Ο Bristow τεκμηριώνει τις γενναίες προσπάθειες πολλών Εβραίων να μείνει στη σιωπή αυτό το θέμα, καθώς πολλά από τα θύματα ήταν Εβραίες.

Η συνέχεια  εδώ

---------------------------------------------------

Στη σημερινή εποχή το οργανωμένο έγκλημα έχει προβληθεί από τα ΜΜΕ σε μεγάλο βαθμό σαν πράξη εκδίκησης, σαν απονομή δικαιοσύνης που βασίζεται σε άγραφους νόμους ή σαν θαρραλέα και τολμηρή πράξη. Έτσι, μια δολοφονία μπορεί να παρουσιαστεί σαν «οικογενειακή υπόθεση», στην πραγματικότητα, όμως, δεν έχει σχέση με ζητήματα τιμής, αλλά με «μπίζνες». Οι ταινίες του Χόλυγουντ προβάλλουν τη Μαφία κυρίως ως ιταλική, με τους μαφιόζους να έχουν μεταναστεύσει από τη Σικελία στην Αμερική για ένα "καλύτερο μέλλον". Η υπερπροβολή της δήθεν ιταλικής προέλευσης της Μαφίας αποκρύπτει την πραγματική της ταυτότητα: την εβραϊκή. 

H συνέχεια εδώ