Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ΓΟΡΔΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ  ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΥΠΟΛΗΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ
Τις τελευταίες εβδομάδες βλέπουμε την ρωσική στρατιωτική παρουσία στην Συρία να βαίνει πλέον απροκάλυπτη. Μπροστά στα μάτια μας εξελίσσεται μια απευθείας αντιπαράθεση στο πεδίο της μάχης μεταξύ μισθοφόρων συμμάχων των ΗΠΑ με τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας, και αυτό γιατί οι ΗΠΑ δεν διαθέτον πλέον στρατό σε αριθμούς και μέγεθος ικανό να αναπτυχθεί σε συριακό έδαφος. Όσοι είναι υπέρμαχοι της παντοδυναμίας των ΗΠΑ και της στρατιωτικής ισχύος της ας μας καταδείξουν που είδαν καθαρά αμερικανικές δυνάμεις σε Ουκρανία κ Συρία, χώρες της Βαλτικής, Ρουμανία, Μολδαβία, Γεωργία και Γερμανία πέρα από μερικές εκατοντάδες ''συμβούλων''. Η αλήθεια είναι ότι οι ΗΠΑ αναθέτουν πλέον την διεξαγωγή του πολέμου σε κατά τόπους εργολάβους οι οποίοι διευθύνονται από τα επίσης κατά τόπους κατακάθια της κοινωνικής και πολιτικής σκηνής. 
Στην Ουκρανία οι φασίστες του Ποροσένκο καθοδηγούνται από την κυβέρνηση του η οποία είναι ειδικά επιλεγμένη  από τον Σόρος κα την Γερμανία.Στην Συρία οι ισλαμιστές αποτελούν τα τοπικά κατακάθια τα οποία επιλέχθηκαν απο το Κατάρ και την Τουρκία.
Οι ΗΠΑ αυτάρεσκα μας μοστράρουν το ΔΝΤ, το δολάριο, τις κυρώσεις στην VW, τις παλιότερες κυρώσεις στην γαλλική BNP Paribas και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα οικονομικής τρομοκρατίας σε όλο τον κόσμο και Ρωσία βασιζόμενες στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα που ελέγχεται από αυτές και το δολάριο. Η τάση αυτή ισχυροποιήθηκε όταν οι ΗΠΑ χασανε τον πόλεμο από τους ξυπόλητους αντάρτες-αντιστασιακούς στο Ιράκ, εκεί όπου μετά την εισβολή του 2003 οι Αμερικάνοι ουδέποτε μπόρεσαν να σταθεροποιηθούν στην χώρα ΄εχοντας έρθει αντιμέτωποι με την αντίσταση των ιρακινών που ούτε σε κάποια ισλαμιστική φράξια ανήκαν ούτε είχαν χρηματοδότηση.
Το ίδιο και στο Αφγανιστάν, οι Αμερικάνοι ενεπλάκησαν σε ένα πόλεμο φθοράς...

Η συνέχεια  εδώ