Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Εν εξελίξει ο Γ' ΠΠ

Η απτή, πραγματική και σκληρή στρατιωτική δράση της Ρωσίας εναντίον των τζιχαντιστών στην Συρία αποδεικνύει την στρατιωτική ένδεια των ΗΠΑ και Ε.Ε. Οι ΗΠΑ ΔΕΝ διαθέτουν στρατό ικανό για να επαναλάβει έστω σε μικρή κλίμακα τις επεμβάσεις στην Μ.Ανατολή του 2003 ή ακόμα και του 1991. Όπως έχει ήδη γραφθεί πολλές φορές στο παρών ιστολόγιο οι ΗΠΑ πολεμούν πλέον δια αντιπροσώπων, μέσω μισθοφόρων. Οι περικοπές στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ τα δύο τελευταία χρόνια μπορεί να πέρασαν απαρατήρητες στην Ελλάδα αλλά αποτελούν πλέον την σκληρή πραγματικότητα για την Αμερική.Όσο για την Ε.Ε. και τον ''ευρωστρατό'' τα σχόλια είναι περιττά.Απλά δεν υπάρχει.


Οι τζιχαντιστές και το ισλαμικό κράτος αποτελούν προϊόν των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ -υπηρεσίες που ελέγχονται από το βαθύ αμερικανικό ρεπουμπλικανικό κράτος- και των Σαουδικής Αραβίας-Κατάρ.
Η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ έχουν κυριολεκτικά αναλάβει την στήριξη της τουρκικής οικονομίας με δις δολαρίων κάθε χρόνο με ποσά που ξεπερνούν ακόμα και αυτό το χρέος της Ελλάδας.Ο Ερντογάν αποτελεί υποχείριο-μαριονέτα των...

H συνέχεια εδώ