Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Η Αγία Ρωσία, «καθαρίζει» (για λογαριασμό ολοκλήρου τού κόσμου) τη Συρία

Πολεμικός "πυρετός" επικρατεί στη ρωσική βάση στη Συρία αφού για πρώτη φορά δημοσιεύονται εικόνες και βίντεο τη στιγμή που φορτώνουν τα Su-34 με καθοδηγούμενες βόμβες KAB-500S-E glonass ενώ για πρώτη φορά θα δείτε ρωσικό ελικόπτερο Mi-25 να βομβαρδίζει στο Ιντλίμπ! Στη δημοσιότητα δόθηκε επίσης και το βίντεο με την καταστροφή του στρατοπέδου της CIA για το οποίο σας ενημερώσαμε χτες.
Ταυτόχρονα, ο συριακός στρατός ειδοποιεί τους κατοίκους να εκκενώσους τις περιοχές σε Χoμς, Χάμα, Σαλάμ για να γίνουν οι πρώτες χερσαίες επιχειρήσεις στην περιοχή.
Με τέσσερα τεράστια ηχεία πάνω σε ένα φορτηγό ειδοποιούν τους κατοίκους να εκκενώσουν άμεσως την περιοχή: "Προσοχή, προσοχή, θα γίνει ειδική επιχείρηση του στρατού, για το δικό σας καλό εγκαταλείψτε την περιοχή και πηγαίνετε εκεί που υποδεικνύει ο Συριακός στρατός. Θα φιλοξενηθείτε και αν είναι απαραίτητο θα σας παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες".
Βρισκόμαστε στα σύνορα μεταξύ των εδαφών που ελέγχει η κυβέρνηση της Συρίας και των ισλαμιστών. Τη νύχτα οι ρωσικές δυνάμεις βομβάρδισαν το αρχηγείο τους, αποθήκες οπλισμού σπάζοντας την επικοινωνία μεταξύ των ισλαμιστικών ομάδων στο γεωγραφικό τρίγωνο Χάμα-Χόμς-Σαλάμ.
Πρόσφατα 5.000 ισλαμιστές από την Al-Nusra Front και το ISIS ένωσαν τις δυνάμεις τους στην περιοχή. Σκοπός της ρωσικής επιχείρησης είναι να...

H συνέχεια εδώ