Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Τ Ε Τ Ε Λ Ε Ι Ω Μ Ε Ν Η --- Η --- Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Α . . .


ΖΗΤΩ Η ΑΓΙΑ ΡΩΣΙΑ ΡΕΕΕ !!!


Ο Πούτιν βρίσκεται κοντά στο να κλείσει τον εαυτό του στη Μαύρη Θάλασσα με την πλήρη δύναμη του ΝΑΤΟ να στέκεται πίσω από ένα τουρκικό κλείσιμο των Στενών του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων σύμφωνα με τη Σύμβαση του Μοντρέ του 1936. Οι «στρατιωτικές» διατάξεις της Σύμβασης του Μοντρέ δεν εφαρμόστηκαν ποτέ πραγματικά πλήρως κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, διότι η Τουρκία ήταν πάντα τεχνικά ουδέτερη.

Με την κρίσιμη απώλεια του Ιράκ σε όφελος της Μεγάλης Βρετανίας στην αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος της ναζιστικής Χρυσής Πλατείας το Μάιο του 1941, και την συνακόλουθη εισβολή και κατοχή του Ιράκ από τον Τσώρτσιλ, ο Χίτλερ δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να δώσει διαταγή μάχης εναντίον της Τουρκίας.

Ωστόσο, με τον Πούτιν να...

Η συνέχεια εδώ

---------------------------------------------------

Το "Μόσκβα", το πυραυλοφόρο καταδρομικό και η ναυαρχίδα του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας έφτασε στην Λαττάκεια για να λάβει «θέση μάχης» ανοικτά των συριακών ακτών σε ρόλο" ασπίδας" από τα δυτικά της ρωσικής βάσης, αλλά και "δόρατος", αν χρειστεί, κατά τυχόν τουρκικής επίθεσης, όπως είχε ανακοινώσει και το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στις 24 Νοεμβρίου.

Το ρωσικό σκάφος βρίσκεται πλέον στην «καυτή» περιοχή κατάφορτο με αντιαεροπορικά βλήματα της θαλάσσιας έκδοσης του α/α συστήματος μακρού βεληνεκούς S-300 και βλήματα cruise P-500 και P-1000, έτοιμο να αναλάβει δράση στο πλαίσιο της...

Η συνέχεια εδώ