Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

«Την πούτσισαν» οι Τούρκοι...

Σάς είπαμε (κι εδώ) ότι, οι Τούρκοι ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ...

---------------------------------------------------------------------
Η Τουρκία κατέρριψε ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος που παραβίασε τα σύνορά της, όπως ισχυρίζεται. Το ρωσικό υπουργείο Αμυνας ανακοίνωσε ότι είναι σε θέση να αποδείξει ότι το αεροσκάφος βρισκόταν στον συριακό εναέριο χώρο κατά τη διάρκεια ολόκληρης της πτήσης του. Άγνωστη η τύχη των πιλότων. Η Άγκυρα θα έχει διαβουλεύσεις με το ΝΑΤΟ και τον ΟΗΕ.

Η συνέχεια εδώ
---------------------------------------------------------------------
Έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου του ΝΑΤΟ θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης στις Βρυξέλλες, μετά την κατάρριψη εντός ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους τύπου Sukhoi Su-24 από την Τουρκία, κοντά στα σύνορα με την Συρία, το πρωΐ της Τρίτης, μια μέρα πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών στην Αγκυρα. Την σύγκληση του Συμβουλίου ζήτησε η Τουρκία, η οποία υποστηρίζει ότι...

H συνέχεια εδώ
---------------------------------------------------------------------
Οργισμένος ο Β. Πούτιν σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι "Το μαχητικό μας καταρρίφθηκε από πύραυλο αέρος-αέρος από τουρκικό F-16" και πρόσθεσε: «Δε μπορώ να βρω άλλη λέξη από αυτό που συνέβη σήμερα, ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά».
"To μαχητικό μας κατερρίφθη 4 χλμ από τα τουρκικά σύνορα, μέσα στο έδαφος της Συρίας".
Επιπλέον στοχοποίησε πλήρως την Τουρκία τονίζοντας ότι... 

H συνέχεια εδώ
----------------------------------------------------------------------
Σφοδρές προσβολές από ρωσικές δυνάμεις από αέρος και εδάφους δέχθηκε κατά την διάρκεια της νύχτας το τουρκικό Τάγμα που μπήκε στις περιοχές των Τουρκμένων για να τους βοηθήσει να αποτρέψουν την εκκαθάριση των τουρκμενικών χωριών από τους τρομοκράτες της αλ Νούσρα και φαίνεται ότι εκεί βρίσκεται ο λόγος της κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού που προσέβαλε τουρκικές θέσεις.
Eν τω μεταξύ...

Η συνέχεια εδώ