Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Je suis Charlie, Je suis Paris και Je suis Abruti (για όσους δεν ξέρουν γαλλικά, Είμαι Charlie, Είμαι Παρίσι και Είμαι Βλάκας)


«Είμαστε όλοι Γάλλοι», φώναξαν ομαδικά οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης... στο μιντιακό παραλήρημα «αλληλεγγύης και τρόμου» που ξέσπασε μετά τις αμφιλεγόμενες επιθέσεις στο Παρίσι (από νεαρούς ευρω-τζιχαντιστές, απόκληρους των δυτικών μεγαλουπόλεων).
Κι όμως είναι όλοι τους ιδεολογικά, πολιτικά και στρατηγικά ISIS γιατί αυτοί το εξόπλισαν, το στρατολόγησαν και το ανέχτηκαν. Αυτοί και οι σύμμαχοί τους στην Ουάσιγκτων και το Τελ Αβίβ μισούν θανάσιμα το τρίγωνο Τεχεράνη-Δαμασκός-Χεζμπολλάχ, που αντιστέκεται σθεναρά στα σχέδιά τους να αποτελειώσουν την Μέση Ανατολή –και με την κατευθυνόμενη βαρβαρότητα των τζιχαντιστών.
Δεν τελειώνει μόνο εδώ η ρητορική υποκρισία των δυτικών ηγεσιών, στοχεύει και παραπέρα: στην ενίσχυση της καταστολής, δια του τρόμου, των ευρωπαϊκών λαών που δείχνουν να αφυπνίζονται και να αντιστέκονται στην ολοκλήρωση του ευρω-νταχάου της κοινωνίας των δύο τρίτων, της τοκογλυφικής λιτότητας και του πολιτισμικού μηδενισμού.
Παράλληλα, κανένας δεν είπε (ούτε οι Γάλλοι) «Je suis Mali» προχθές!!! To Μάλι τραγουδά ακόμα τον ΓΑΛΛΙΚΟ εθνικό του ύμνο. Είναι αναλώσιμο. Ομοίως και οι χθεσινοί 10 νεκροί του Καμερούν, τα θύματα των επιθέσεων του ISIS στην Βηρυτό, οι 2.000 Νιγηριανοί που σφαγιάστηκαν από την Μπόκο Χαράμ, τους ισλαμιστές που κρατούν όμηρη ολόκληρη την κεντρική Αφρική!
Και το πανηγύρι των τρομολαγνικών ειδήσεων συνεχίζεται: «οι γαλλικές αρχές εσπευσμένα, με...

H  συνέχεια εδώ