Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Από το 2008 (κι όχι το 2015 που λέει το pronews) ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ τα μυστικά των S-300 στο Ισραήλ - Δε' πα' να... «διαψεύδη» το ΓΕΑ τώρα, την άσκηση "Glorious Spartan 2008" την θυμάστε; Πού να την θυμάστε...

Toν απόρρητο φάκελο των S-300 στην Κρήτη φανέρωσε η Ελλάδα στους Ισραηλινούς όπως αναφέρει το Reuters, κατά την διάρκεια των κοινών αεροπορικών ασκήσεων που έλαβανα χώρα κατά την περίοδο Απριλίου-Μαϊου του 2015.
 Οπως αναφέρει το...

Η συνέχεια εδώ

---------------------------------

Κατηγορηματικά διαψεύδει το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ( ΓΕΑ) τους ισχυρισμούς του πρακτορείου Reuters ότι η Αθήνα κατά την περίοδο των κοινών αεροπορικών ασκήσεων Ελλάδας και Ισραήλ που έλαβαν χώρα την περίοδο Απριλίου-Μαΐου του 2015 ενεργοποίησε το αντιαεροπορικό σύστημα ρωσικής κατασκευής S-300 που βρίσκεται στην Κρήτη και φανέρωσε στους Ισραηλινούς τα μυστικά του χαρακτηριστικά.

Αρμόδια πηγή του ΓΕΑ είπε στο...

Η συνέχεια εδώ

---------------------------------

Ξεστραβωθείτε εδώ:

"Σύμφωνα με πληροφορίες (5/2/08) 26 ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη μπήκαν στο FIR (Περιοχή Ελέγχου Πτήσεων) Αθηνών και Λευκωσίας φτάνοντας στα ανοιχτά της Καρπάθου.. Πέντε ιπτάμενα τάνκερ (ειδικά μετασκευασμένα Μπόινγκ 707) συνοδεύονταν από 1 αερoσκάφος "ηλεκτρονικού πολέμου". Και κάθε ένα ιπτάμενο τάνκερ συνοδευόταν από 4 F-15 και F-16 της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας! Από αυτά μόνο τα 6 είχαν υποβάλει εκ των προτέρων σχέδιο πτήσης.
Από πλευράς κυβέρνησης δεν έγινε κανένα διάβημα προς την ισραηλινή κυβέρνηση, ούτε "αναχαιτίσεις" υπήρξαν ούτε "εικονικές αερομαχίες" όπως συνηθίζεται...Ούτε όμως από τα κυπριακά υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας υπήρξε οποιαδήποτε ανακοίνωση.Επίσης τα κανάλια δεν θεώρησαν σοβαρό αυτό το περιστατικό..
Αντίθετα το ΡΙΚ, στο βραδινό του τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων (5/2/07) ανέφερε...

H συνέχεια εδώ

Διαβάστε σχετικά: