Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Ξεκίνησε το νέο... «Σβαρνούτ» που σάς λέγαμε: Δ Ι Α Μ Ε Λ Ι Ζ Ε Τ Α Ι η χώρα !!! Αρχίζει να χάνη εδάφη - Πρώτα-πρώτα, εδάφη τού 1947 - Θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα (τού 1912 - '13, τού 1881, τού 1864...) - Ο λαός κοιμάται ολόρθιος - Ολική λοβοτομή...


Σάλος προκλήθηκε από το δημοσίευμα του pronews.gr περί μη συμμετοχής του ΝΑΤΟ σε περιπολίες στα Δωδεκάνησα και στην Λήμνο με αποτέλεσμα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να προχωρά σε αντιδράσεις και να ζητάει επίσημη ενημέρωση και συμμετοχή στον κυβερνητικό σχεδιασμό για τη διαχείριση των προσφυγικών και λαθρομεταναστευτικών ροών.
Από κοινού προχώρησαν στο αίτημα αυτό ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος.
Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμαρχος Ρόδου με κοινή επιστολή που απευθύνουν στον...

Η συνέχεια  εδώ

----------------------------

Η λέξη σβαρνούτ είναι ρωσική και έχει συνδεθεί με την νεότερη ελληνική ιστορία. Είναι η λέξη με την οποία φέρεται να απέσυρε εξ ολοκλήρου τη στήριξή του στο αντάρτικο του ΔΣΕ/ΚΚΕ ο Στάλιν, όταν την εκστόμισε στις 10 Φεβρουαρίου του 1948, δίνοντας στην ουσία την εντολή να τελειώσει η ένοπλη ανταρσία, αφού «σβαρνούτ» σημαίνει αναδιπλώστε το χαλί!

Ακούστε από το 2:55 μέχρι και το 4:05 τού video: