Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Άρχισες να... «ξυπνάς» ραγιά μου; Για να σε δούμε...


Σε αναβρασμό η ελληνική κοινωνία η οποία αντιστέκεται στην ισλαμική εισβολή. Πριν λίγο αγανακτισμένοι κάτοικοι με έφοδο έριξαν τον φράχτη του στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά Θεσσαλονίκης και εισέβαλαν σε αυτό ενώ και στην Κω ο δήμαρχος με επιστολή του απευθύνει έκκληση στον πρωθυπουργό να αποσύρει τα ΜΑΤ.
Άμεσα διμοιρίες των ΜΑΤ παράχθηκαν μπροστά από τους κατοίκους στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου προκειμένου να μη τους αφήσουν να προσεγγίσουν τον χώρο των εργασιών.
Την ίδια στιγμή πρωτοβουλία εκτόνωσης της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στο νησί της Κω ανέλαβε ο δήμαρχος...

Η συνέχεια  εδώ

-----------------

Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες στη συνεδρίαση της Νίκαιας καθώς αποφάσισαν να προβούν σε επ' αόριστον αποκλεισμούς σε εθνικές οδούς αλλά και παράδρομους, ενώ θα μπλοκάρουν και τελωνεία, λιμάνια και αεροδρόμια.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν μαζικά μπλόκα από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη. Ο Βαγγέλης Μπούτας πρότεινε στη συνεδρίαση να κατέβουν οι αγρότες στην πρωτεύουσα.
Η πρόταση του εγκρίθηκε από τους αγρότες και έτσι από την Παρασκευή με λεωφορεία αλλά και με τρακτέρ αν αυτό είναι εφικτό, οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα θα έρθουν στην Αθήνα με σκοπό να... κατασκηνώσουν και να διαμαρτυρηθούν, τουλάχιστον για 3 ημέρες.
Ταυτόχρονα απέρριψαν εκ νέου κάθε διάλογο με την...

Η συνέχεια  εδώ