Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Σεραφείμ των Ελλήνων: Ο Μπουτάρης θα είναι το πρώτο θύμα του Ισλάμ λόγω των απόψεων "ελευθεριότητος" που εκφράζει

Ο Αξιότιμος Δήμαρχος Θεσ/νίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης που ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου της συμπρωτεύουσας, δήλωσε ότι «είμαι για ξύλο» επέρρωσε τους Κυριακούς και Παυλείους λόγους διότι δεν μου προσάπτει την διάπραξι κάποιου αδικήματος, αλλά το γεγονός ότι πειρώμαι να διασαλπίζω στο ποίμνιό μου την αποκάλυψι «της εν ημίν ελπίδος». Επομένως το μένος του κυρίου Δημάρχου στρέφεται ουσία κατά της διαχρονικής ενυποστάτου Αληθείας, που έγινεν άνθρωπος ίνα τον άνθρωπον Θεόν απεργάσηται (Μέγας Αθανάσιος), και δι’ αυτό ακριβώς δυνάμει της μεταφυσικής των πράξεων και του ισχύοντος πνευματικού νόμου θα αποδώσει λόγον δι’ αυτό. Είναι το μόνον βέβαιον. Συνεπώς άξιος συμπαθείας είναι ο Κύριος Δήμαρχος και όχι αντιπαραθέσεως.
 
Στην εποχή της πλήρους συγχύσεως και των μεγάλων αντινομιών συγχέονται ο ανθρωπισμός και η οφειλομένη τιμή και σεβασμός αδιακρίτως σε κάθε ανθρώπινο πρόσωπο με τον δόλιο και σχεδιασμένο εποικισμό της Ευρωπαικής Ηπείρου από μία ασύμβατη με το Ευρωπαικό κεκτημένο της ανεκτικότητος, της ανεξιθρησκείας και της ελευθερίας, πολιτικοθρησκευτική παραδοχή που στοχοποιεί θανάσιμα τη διαφωνία και την άρνησή της και που πρεσβεύουν οι χιλιάδες των κατευθυνομένων προσφυγικών και μεταναστευτικών μουσουλμανικών ροών.
Είναι παγκοίνως γνωστόν ότι τον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας τον ενορχήστρωσε η γειτονική μας Τουρκία με την συνδρομή του Σουνιτικού μπλόγκ (Σαουδική Αραβία - Κατάρ - Ομάν) και την στήριξη των Η.Π.Α. που εκπαίδευσε στο υπέρτατο στρατιωτικό της σχολειό το «West point» τα ηγετικά στελέχη του αιμοσταγούς ISIS.
 
Και ενώ ο αγαπητός κύριος Δήμαρχος θα έπρεπε να διερωτάται γιατί κατευθύνονται στην Ευρώπη αυτές οι ασύμβατες πολιτισμικά πληθυσμιακές ροές και δεν μεταβαίνουν στις...

H συνέχεια εδώ