Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Με έξοδο από την κυβέρνηση και νέες εκλογές προειδοποιεί ο ΥΕΘΑ Π. Καμμένος τους δανειστές... (ή μάλλον, τού είπαν οι δανειστές να πη...)

Απόσπασμα - Φάκελλος «Ασπίδα» - Κεφάλαιο Θ' σελίδα 146

Με έξοδο από την κυβέρνηση και νέες εκλογές προειδοποιεί ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος τους δανειστές σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα εάν συνεχίσουν τις παράλογες
απαιτήσεις τους κατά της χώρας και του λαού της. «Ο Καμμένος απειλεί την τρόικα με εκλογές» είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος. «Αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές, ο ελληνικός λαός θα έχει πάλι τον λόγο», λέει ο Πάνος Καμμένος.

 Η συνέντευξη του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, για την πορεία των διαπραγματεύσεων και όχι μόνο, δόθηκε στην εφημερίδα Realnews που κυκλοφορεί αύριο.
 Επί της ουσίας ο υπουργός επιβεβαιώνει τo pronews.gr που πρώτο έιχε αναφέρει την χρήση του εκλογικού "όπλου" από την κυβέρνηση κατά δανειστών και Κ.Μητσοτάκη σε περίπτωση που τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο. 
 Πριν μερικές ημέρες υπήρξαν διαψεύσεις του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα και της κυβερνητικής εκπροσώπου 
Ο.Γεροβασίλη ότι δεν πρόκειται να γίνουν πρόωρες εκλογές. Μάλιστα η κυβερνητική εκπρόσωπος το διεύψευσε και σήμερα σε συνέντευξή της σε σαββατιάτικη εφηερίδα. "Ενδεχόμενο οικουμενικής ή εκλογών δεν υπάρχει", τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Επένδυση" και σημειώνει ότι "η κυβέρνηση έχει πολύ πρόσφατη εντολή από το εκλογικό σώμα να προχωρήσει στην υλοποίηση της συμφωνίας και παραμένει με επιτυχία εντός των στόχων". 
 Καλεί δε, για μια ακόμη φορά, να το ξεχάσουν, "αν κάποιοι στο εσωτερικό ευελπιστούν στην αποσταθεροποίηση και ονειρεύονται συγκυβερνήσεις". Όμως η πιθανότητα να...

Η συνέχεια εδώ

------------

Εν τω μεταξύ, η... Φώφη:


"Επιτέλους σοβαρευτείτε. Μόνο εκλογές ξέρετε να κάνετε; Αν δεν μπορείτε, παραιτηθείτε. Η χώρα δεν αντέχει να ξαναζήσει τα δραματικά αδιέξοδα του περασμένου καλοκαιριού", έγραψε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στο Twitter.