Κρατάτε γερά !


Σε όσους απέμειναν όρθιοι: Καρτερία και Ευψυχία !

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Το μέλλον τής Νέας Τάξης "παίζεται" στην Ελλάδα


Όσο κι αν αυτό που θα πούμε φαίνεται παράξενο, το σύνολο της πολιτικής τής Νέας Τάξης εξαρτάται από την επιτυχία της στην Ελλάδα. Τα συμβαίνοντα, δηλαδή, μέσα και έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα για τους ισχυρούς αυτού του κόσμου. Η ενασχόληση των ισχυρών αυτού του κόσμου με τη μικρή Ελλάδα δεν είναι και τόσο πρωτοφανής όσο νομίζουμε. Η απόλυτη κυριαρχία των Προτεσταντών στον κόσμο και πάλι από την Ελλάδα "ξεκίνησε". Η κυριαρχία τους εδραιώθηκε όταν επένδυσαν στα εθνικά κράτη ...Όταν διέλυσαν τις αντίπαλες αυτοκρατορίες των ανταγωνιστικών δογμάτων ή των εχθρικών θρησκειών. Διαλύοντας αυτές τις αυτοκρατορίες και αντικαθιστώντας τες με σύνολα εθνικών κρατών, μπόρεσαν και έγιναν οι "νταβατζήδες" τού Πλανήτη. 

Το κράτος-"οδηγός" αυτής της πολιτικής ήταν η Ελλάδα. Αυτοί χρηματοδότησαν την ελληνική "Επανάσταση" όχι από αγάπη προς τον ελληνισμό, αλλά για να επιβληθούν στον κόσμο. Αυτοί χρηματοδότησαν τη Μικρασιατική Καταστροφή, για να δημιουργήσουν ένα ελληνικό εθνικό κράτος χρήσιμου "μεγέθους" για τους σχεδιασμούς τους. Πάνω σε αυτό το κράτος "έχτισαν" τη διάδοχη κατάσταση σε ένα μεγάλο μέρος τού Πλανήτη. Διέλυσαν την πάμπλουτη Οθωμανική Αυτοκρατορία και στη θέση της "ίδρυσαν" άπειρα μικρά, φτωχά κι αδύναμα κράτη. 

Το "πατρόν" αυτών των κρατών ήταν η μικρή, φτωχή και αδύναμη Ελλάδα. Το ίδιο αυτό "πατρόν" χρησιμοποιήθηκε και στην Ευρώπη. Διέλυσαν την ισπανική, την αυστριακή ή τη γαλλική αυτοκρατορία και στις θέσεις τους γέμισαν τον χάρτη με αδύναμα και ελεγχόμενα εθνικά κράτη. Πάνω στο ελληνικό εθνικό "πρότυπο" "χτίστηκε η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία κλπ.. Ακόμα και η Γερμανία ή το Ισραήλ πάνω στις ίδιες προδιαγραφές "χτίστηκαν", προφανώς για να εξυπηρετήσουν τις ίδιες ανάγκες των ισχυρών Προτεσταντών. Το "παιχνίδι" με τα συμφέροντα αυτών των ομοίων και ανταγωνιστικών εθνικών κρατών έφερε τους Προτεστάντες στην κορυφή του κόσμου και βέβαια τους Αμερικανούς ως τελικούς διαχειριστές αυτής της κυριαρχίας.
Τώρα οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι επιχειρούν να αλλάξουν τον εθνικό σχεδιασμό και να επιστρέψουν σε έναν αυτοκρατορικό σχεδιασμό
Ονειρεύονται μια παγκόσμια αυτοκρατορία και ως γνωστόν εχθροί των αυτοκρατοριών είναι τα εθνικά κράτη. Εχθροί των "υπηκόων" των "χαλαρών" πολυεθνικών αυτοκρατοριών είναι τα σκληροπυρηνικά έθνη. Ως εκ τούτου "επιστρέφουν" εκεί όπου "γεννήθηκε" ο σύγχρονος εθνικός σχεδιασμός και άρα στην Ελλάδα. Επιχειρούν τώρα να καταστρέψουν το εθνικό "καλούπι" τής πιο δύσκολης στη διαχείρισή της "εθνικής" περίπτωσης ...Επιχειρούν να διαλύσουν το ελληνικό κράτος και αν το καταφέρουν αυτό θα το καταφέρουν και παντού στην Ευρώπη. Αν καταφέρουν και κάμψουν την αντίσταση του ελληνικού λαού, δεν έχουν κανέναν άλλον λαό να υπολογίσουν. 

Γι' αυτόν τον στόχο - και εξαιτίας αυτού του λόγου - χρησιμοποιούν κατ' αποκλειστικότητα τους σταλινικούς συνεργάτες τους ...Τους πιο σίγουρους και αξιόπιστους συνεργάτες τους ...Τα κρυφά "χαρτιά" τους για όλους τους προδοτικούς σχεδιασμούς τους ...Τους "δηλωμένους" Έλληνες, οι οποίοι όμως είναι εκ πεποιθήσεως διεθνιστές, φασίστες και προπάντων ανθέλληνες στο πολιτισμικό επίπεδο. Πού θα βρεις Έλληνα "ήρωα" να μισεί τον Μέγα Αλέξανδρο πιο πολύ κι απ' τον Ταμερλάνο, αν δεν ψάξεις στις "τάξεις" των σταλινικών, όπως ο Γλέζος; Πού θα βρεις Έλληνα έτοιμο ν' ανοίξει τις πύλες τής χώρας στους ξένους, αν δεν ψάξεις στις "τάξεις" των σταλινικών, όπως η γνωστή Τασία; Πού θα βρεις Έλληνα υπουργό εξωτερικών να δει με "κατανόηση" το "Μακεδονικό ζήτημα", αν δεν ψάξεις στις "τάξεις" των σταλινικών όπως ο Κοτζιάς;
 Γνώριζαν δηλαδή οι Αμερικανοί με ποιους έπρεπε να συνεργαστούν, προκειμένου να "ευθυγραμμίσουν" την Ελλάδα με την υπερεθνική Νέα Τάξη, και αυτούς επέλεξαν ...
Επέλεξαν τους ίδιους, οι οποίοι κάποτε εκπαιδεύονταν να την εντάξουν στην υπερεθνική "κοινωνία" των Σοβιέτ. Ο Τσίπρας, δηλαδή, ήταν μια πολύ προβλέψιμη επιλογή για κάποιον, ο οποίος γνώριζε τα σχέδιά τους ...Ήταν σταλινικός και ήταν νέος, ώστε να είναι απόλυτα ελεγχόμενος και ταυτόχρονα να ασκεί μια γοητεία στον λαό. Από εκεί και πέρα ήταν θέμα χρόνου να δρομολογήσει όλα τα σχέδιά τους. Πλαισιωμένος από σκληρούς σταλινικούς, οι οποίοι γνώριζαν από πρώτο χέρι τη διαφθορά, όπως ο Δραγασάκης, ο Σταθάκης, ο Στρατούλης ή ο Λαφαζάνης, ήταν θέμα χρόνου να τους φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν. 
Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα τής αντίδρασης του λαού. Οι Αμερικανοί και οι σχεδιασμοί τους δεν είναι πλέον τόσο ασφαλείς στην Ελλάδα μετά τα τελευταία λάθη τους. Στην πραγματικότητα είναι "τελειωμένοι" από την Ελλάδα αν χάσουν τα πιο γερά και πιο μυστικά "χαρτιά" τους, τα οποία σήμερα αποκαλύπτονται και εξευτελίζονται. Είναι "τελειωμένοι" αν χάσουν αυτούς, οι οποίοι εδώ και σαράντα χρόνια παίρνουν "πιστώσεις" αντιιμπεριαλιστών αγωνιστών με συνθήματα του τύπου "Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι". Όλα αυτά άρχισαν να φαίνονται τώρα. Φαίνονται πλέον ότι οι πιο φανατικοί "αντιαμερικανοί" ήταν οι πιο πιστοί τους δούλοι.

Τι άλλο να περιμένουμε κατά την εξέλιξη των πραγμάτων; ...Όλο το "πρόγραμμα" των μυστικών υπηρεσιών.

Από τη στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση υιοθέτησε το προδοτικό και εθνοκτόνο Μνημόνιο, ήταν δεδομένο ότι ο "μήνας τού μέλιτος" μεταξύ Τσίπρα και κοινωνίας έχει τελειώσει. Ο Τσίπρας δεν είναι πλέον το αγαπημένο "παιδί" τού λαού. Ανήκει στο ίδιο κλαμπ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ με τον Καραμανλή, τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά. Από την ώρα που επέλεξε το "ΝΑΙ" του Άδωνη και του Θεοδωράκη και αγνόησε το "ΟΧΙ" του λαού, έχει "τελειώσει". Από την ώρα που ψηφίστηκε το δικό του Μνημόνιο, το οποίο είναι απεχθέστερο όλων, είναι "τελειωμένος".Τι άλλο να περιμένουμε κατά την εξέλιξη των πραγμάτων; ...Όλο το "πρόγραμμα" των μυστικών υπηρεσιών.  
Όταν ψηφιζόταν το Μνημόνιο, οι παρακρατικοί "έσωζαν" τον Τσίπρα όπως έσωσαν τον Παπανδρέου όταν είχε αυτήν την ανάγκη. Μετά εκτιμούμε θα πάμε στη μέθοδο-Καραμανλή ...Στη μέθοδο της θυματοποίησης του "εκλεκτού" προδότη ...Της θυματοποίησης του ηγέτη, που τον "κυνηγάνε" οι ξένοι ιμπεριαλιστές, γιατί προφανώς κάνει "καλά" τη δουλειά του.

Γέλασε ο κόσμος όταν έμαθε ότι η κόρη τής Παπαρήγα σπούδασε στο Αμερικανικό Κολέγιο Ψυχικού, αλλά τώρα δεν γελάει, βλέποντας τον Τσίπρα των χουντικών να "πουλάει" επανάσταση και να εξυπηρετεί τους Αμερικανούς ...Δεν γελάει ψηφίζοντας Τσίπρα και μετά από πέντε μήνες "δουλέματος" να τον ακούει να μιλάει σαν τον Σαμαρά. Θα μάθει ο κόσμος τον ρόλο των σταλινικών και τις σχέσεις τους με την αμερικανική πρεσβεία και θα τους απομονώσει από την εξουσία και βέβαια από τους μηχανισμούς προπαγάνδας. Θα μάθει και τον ρόλο τού χαφιεδομάγαζου του Περισσού και θα απαιτήσει την άμεση παύση της χρηματοδότησής του και τον ταυτόχρονο έλεγχο των οικονομικών του.
Με αυτά τα απλά πράγματα η αμερικανική παντοδυναμία στην Ελλάδα θα καταρρεύσει μέσα σε λίγες ημέρες. Ο Πλανήτης ολόκληρος περιμένει από την Ελλάδα το "σύνθημα" της μεγάλης "Επανάστασης" ...Την "Επανάσταση" απέναντι στην παλιανθρωπιά των δήθεν άθεων των "ανώτερων" και των "επαναστατών".


...Την "Επανάσταση" κατά των σταλινικών, οι οποίοι πληρώθηκαν από τους Σιωνιστές για να "μολύνουν" με το κομμουνιστικό "aids" το σύνολο των κοινωνιών και των κρατών. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που μπορεί να γίνει "οδηγός" των κρατών στην αντίδρασή τους απέναντι στον ολοκληρωτισμό τής Νέας Τάξης. Αν αποτύχει η Ελλάδα, θα αποτύχει ο κόσμος ολόκληρος.........
Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι η μοίρα τής Ελλάδας να στήνει "Θερμοπύλες" απέναντι σε αυτοκρατορίες, που μετά απ' αυτήν είναι έτοιμες να "καταπιούν" τον κόσμο, ξεκινώντας από την Ευρώπη. Αυτήν τη στιγμή η προτεσταντική αυτοκρατορία τής Νέας Τάξης είναι έτοιμη να "καταπιεί" την Ευρώπη και για να μπορέσει να το κάνει αυτό, θα πρέπει να ξεπεράσει το ελληνικό εμπόδιο. Αυτό είναι το δύσκολο και γι' αυτόν τον λόγο σήμερα ρίχνει όλο το βάρος τής πολιτικής της σε αυτήν τη μικρή και φαινομενικά ασήμαντη "γωνιά" τού Πλανήτη. 
Η Ελλάδα, όμως, κάθε φορά που στήνει "Θερμοπύλες", έχει ν' αντιμετωπίσει τους "Εφιάλτες" της ...Τους χειρότερους και πιο ύπουλους από τους εχθρούς της. Οι Έλληνες ήταν πάντα οι χειρότεροι εχθροί των Ελλήνων ...Τέτοιοι την κυβερνάνε σήμερα ...Έλληνες εθελόδουλοι σταλινικοί υπηρέτες των κυρίαρχων του κόσμου ...Οι πιο σκληρά εκπαιδευμένοι δούλοι των πιο πλούσιων κυρίων που "είδε" ποτέ ο κόσμος.